Exposant

za 25 – 14.50-15.40 – Wereldse Geuren ***

CV docent:

Mijn naam is Sonja Tobé en ik ben een gedreven aromatherapeut met een passie voor etherische oliën en vetten en plantenoliën. Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk waar ik volwassenen en kinderen help met het verminderen (laten verdwijnen) van lichamelijke en mentale klachten. Hierbij valt te denken aan pijnklachten en stressklachten.

Heb heel veel opleidingen genoten w.o.; Massage bij kanker, HBO bedrijfskunde, Medische Basiskennis, EHBO, Sabaaydi Massage, Driejarige SBA opleiding Natuurgeneeskundig Aromatherapeut, IFPA, Blending for aromatherapy, Werken met plantaardige oliën, Hydrolatendag, Wetenschappelijk congres van TS products 2005, Aromatherapie Plantenchemie en etherische oliën, Chinese diagnosis: Face & body, Cursus geneeskrachtige mineralen, Cursus Aqua Wellness, Basisopleiding paranormaal genezen, Introductie en verdiepingstraining Rationeel Emotieve Therapie, Opleiding tot sportmasseur en veel meer. Ook was ze diverse keren spreker onder meer op het Annual European Congres of Rheumatology

Deze lezing is gratis bij te wonen, u moet zich wel registreren via de site

Workshopuitleg onderwerpen:

Wereldse geuren door Sonja Tobé voor Oshadhi Chicamica

In de wereld waarin wij leven is alles mogelijk.
De ontdekkingsreiziger van toen die ons kennis liet maken met kruiden, en oliën. Die ontdekkingsreiziger zijn we nu zelf geworden.
Alles is bereikbaar in onze wereld. Geuren ‘reizen’ ook. Via ons olfactorische systeem bereiken we de meest exotisch plaatsen zonder maar een stap te hoeven zetten. Ik neem je mee op ‘geurreis door de wereld heen. Lavendelolie uit Kashmir, bergamotolie uit Calabrië, zoete marjoleinolie uit Egypte, basilicumolie uit Vietnam, cederhoutolie uit Marokko, Hinokiolie uit Japan dennenolie uit Noorwegen tot aan wierookolie uit Somalië.
De oliën zijn ook te mengen in een vette plantenolie om opgenomen te kunnen worden via de huid. Zo heeft de klant er nog lange tijd plezier van. In deze lezing ga je ruiken en ervaren wat het op jouw huid doet.

Geuren blijven een leven lang opgeslagen in je herinnering. Geuren kunnen zich verbinden aan een emotie. Daar licht ook een mogelijkheid om een geur in te zetten om emotionele stress en blokkades op te lossen.

Tijdindeling:
– voorstellen docent (3 minuten)
– Geurreis door de Wereld heen met ruiken en voelen wat de olien doen. (40 minuten)
– vragenrondje ( 5 minuten)
– afronden ( 2 minuten)

Algemene Informatie
Opleider: chicamica.com
Docent: Sonja Tobé
Stand: 187
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: deze workshop is gratis bij te wonen, u dient zich wel in te schrijven !
Maximaal aantal deelnemers: 60

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists)