Exposant

za 25 – 11.35-12.25 – To the point met Soundhealing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CV

Manôn Veenstra-Verleun biedt ondersteuning bij ontwikkelingsprocessen, geeft aanzet tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren. Bij de activiteiten voor Happynings Soundhealing zet zij zich in op het gebied van klankschalen, stemvorken, bewustwording, opleiding/cursussen, coaching en natuurgeneeskunde.

“Als je werkelijk iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je droom verwezenlijkt.”

Deze spreuk kwam ik tegen en wist dat ik hier ooit iets mee ging doen. Zo is Happynings Soundhealing ontstaan. Door de helende kracht van de klank en trilling en de heerlijke ontspanning heb ik een bedrijf gestart in het geven van behandelingen en cursussen. Ik kwam erachter dat de klank en trilling meer doet dan ontspanning alleen. Zo geniet je niet alleen van het leven, maar ben je er voor elkaar en kun je ook nog van elkaar leren.

Manôn zet de mens centraal in haar praktijk en tijdens de cursussen.
Als uitgangspunt is het principe dat de mens een eenheid vormt op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau.
Gebruik makend van dit uitgangspunt tracht Manôn een zo volledig mogelijke behandeling, training of begeleiding voor iedere cliënt/cursist samen te stellen.

Onderwerpen:

Klank en trillingen zitten in ons en rondom ons. Tijdens deze interessante workshop krijg je meer uitleg over wat resonantie met jou kan doen en je daarmee dieper naar de kern kunt komen. Diverse klankschalen, stemvorken en andere klankinstrumenten komen aan bod en wat dit allemaal met onze lichaam en geest kan doen. Hoe kan Soundhealing jou aanraken én kun je door middel van deze kennis de ander zo in beweging zetten om dichter bij zichzelf te komen.

Het staat vast dat de trillingsgeneeskunde in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen in onze maatschappij. De wetenschap komt steeds meer tot de conclusie dat alles trilling is. Alles is energie. Je voelt bijvoorbeeld de frequenties van stemvorken en klankschalen en hierdoor ervaar je een gevoel van eenwording, rust, kalmte en vertrouwen.

Tijdsindeling:
5 minuten – voorstellen
10 minuten – theorie
30 minuten – praktijk
5 minuten – vragen en afsluiting

Algemene Informatie
Opleider:  Happynings Soundhealing
Docent: Manôn Veenstra- Verleun
Stand: 105
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 50

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
KTNO en VBAG