Exposant

za 25 – 13.45-14.35 – Een diepe kijk in de ziel van Thai massage

CV docent:
Hai mijn naam is Howdy Tio en ik leef als Bodyworkartist en wat ik doe noem ik ‘Awareness In Motion’.

Mijn benadering is het van volgen van principes en handelen in het moment.
Met dit als basis “zie” ik hoe de connecties lopen in het lichaam en weet dan welke techniek optimaal te gebruiken is.
Het kunnen zien en voelen wat het lichaam/mind nodig heeft en daarop inspelen.
Hiermee kan je de (dis)connectie volgen aan de hand van Biodynamics (hoe het lichaam zich verhoudt)

Mijn werk en zienswijze komt voort uit Thai massage van Ajahn Pichest (Chiang Mai), Internal martial arts Ismet Himmet(WDP-China), Shiatsu, Chi Nei Tsang van Khun Ni(Chiang Mai), Chinese geneeskunde, Cranio Sacraal training (Rosemary), diverse meditatie trainingen, Ayahuasca.

Verder geef ik workshops/trainingen in Thai massage, stoelwerk, bewustzijns trainingen, bodywork begeleider in retreats, Taiji, movement training, voor bedrijven en particulieren in Nederland en buitenland en ben gastdocent voor diverse opleidingsinstituten. ( Taiji, Bagua en Qigong geef ik in mijn school WDP Holland)

Extra 2-daagse cursus Thai Massage

Howdy geeft bij minimaal 6 deelnemers vóór 1 februari een 2 daagse cursus (7 uur per dag) op 16 en 17 maart tevens in het EXPO Hoevelaken lees hier meer 

(nederlands talig)

Let op neem je eigen matrasje/yogamat mee (deze kun je voorzien van naam gedurende de dag bij de Soonerbalie achterlaten)

Workshopuitleg onderwerpen:

“Er zijn zoveel verschillende manieren om naar lichaamswerk te kijken alsook om het te beoefenen.
Dus waar begin je met het leren van het wat, waarom en hoe?
Mijn leraar Ajhan Pichest gaf daar altijd hetzelfde antwoord op: JUST DO IT.

Meestal begint je leerweg met het leren van bepaalde technieken en krijg je een routine. Dan kom je op een punt dat je jezelf tegenkomt met beperkingen en dat is niet erg, want dat is waarom mensen meer willen (en zouden moeten) leren om te groeien en te verdiepen in kennis en begrip.

Voor mij is het beoefenen van Thai Massage onafscheidelijk verbonden met je groeiproces en transformatie in je leven. Iemands kijk en perspectief in het leven kan veranderen door innerlijke groei in bewustwording. De mate van zelfkennis en bewustzijn bepaald mede de intentie waarmee je dingen doet en vorm geeft. Dat betekent dat je helemaal aanwezig bent en kan observeren, zonder (af)geleid te worden door emoties, maar wel met mededogen (compassie).
Wanneer je zo kunt observeren kan je het lichaam als het ware gaan lezen. Leren zien hoe verbindingen in het lichaam hun weg gaan wordt net zo belangrijk als weten hoe aan te raken en te kunnen voelen. Ook de Thai Massage begint met de intentie vanuit bewustzijn.

Alles is informatie, maar hoeft niet altijd begrepen te worden.
Wanneer je verstoringen in het lichaam kan volgen is de volgende stap: hoe benader je dit en wat zou je willen doen en waarom? Met een heldere waarneming kun je patronen zien veranderen zoals de ademhaling, beweging, geluid of kleur van de huid. En dat is de uitdaging van bewustzijn: om een constante doch zachte focus te hebben bij alles wat is in dat moment. Ja, dat klinkt als een meditatie, want dat is het ook. Het is een bewegende meditatie, daarom noem ik het ‘bewustzijn in beweging’ oftewel ‘awareness in motion’”.

In deze workshop zal ik laten zien en ervaren hoe simpel en mooi Traditional Thai Massage is.
Vanuit flow en meditatieve intentie kan je diep en therapeutisch werken. Het is als een dans in het moment.
Ik leer je een paar technieken die je mee naar huis kunt nemen en een stukje algemene levensfilosofie die ik via Thai Massage doorgeef.

Let op neem je eigen matrasje/yogamat mee (deze kun je voorzien van naam gedurende de dag bij de Soonerbalie achterlaten) 

Tijdindeling:
10 min uitleg en indeling
30 min 2 oefeningen in partnervorm met wissel
10 min eindverhaal

Algemene informatie:
Opleider: www.howdytio.com
Docent: Howdy Tio
Stand: World Massageplein
Welke Onderwijsvorm: theoretisch en praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,-in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30