Exposant

za 25 – 14.50-15.40 – Mindfulness in beweging met de Feldenkrais methode

CV docent:

Ik ben Romina Cavallo, ik werk al meer dan 14 jaar met doofblinde mensen en sinds 2016 geef ik lessen in de Feldenkrais methode.
Deze methode heeft mijn leven in een mooie manier veranderd. Ik kan mijn gedachten tot rust brengen door mijn eigen lichaam waar te nemen. Ik kan meer in het hier en nu zijn…en ik kan weer heel enthousiast dansen, ongeacht mijn oude ernstige knieblessure. Dankzij de Feldenkrais methode heb ik ontdekt en ervaren dat mijn lichaam veel meer is dan mijn gebroken knie…ik heb ribben, heupen, enkels …die allemaal samenwerken om het dansen weer mogelijk te maken. Kom dat ervaren!

Let op; Neem een mat of deken mee om op de grond te liggen, voorzien van naam mag deze bij de soonerbalie liggen gedurende de dag.

 

Workshopuitleg onderwerpen:

Ga op de grond liggen, neem je lichaam waar…door ongewone bewegingen uitgevoerd met aandacht, ontdek je de talloze bewegingsmogelijkheden van je lichaam. Mogelijkheden die je misschien niet meer wist of niet meer gebruikt.
Ga weer staan en ervaar het gevoel van rust en gecenterd zijn, die ontstaat door deze manier van “luisteren” naar jezelf. Feldenkrais gaat uit van de eenheid van lichaam en geest: Een verandering in bewegen leidt tot een verandering in denken, waarnemen en voelen.

Tijdsindeling:
9 minuten: voorstellen en korte uitleg van basisprincipes voor deze praktische ervaring.
40 minuten: ervaren van een les
1 minuut: heb je vragen? Stel ze gerust bij de stand van de Nederlandse Feldenkrais Vereniging (stand 51 hal 2).

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
Nederlandse Feldenkrais Vereniging (NFV)

Algemene Informatie
Opleider: feldenkrais.nl
Docent: Romina Cavallo
Stand: 51
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Let op; Neem een mat of deken mee om op de grond te liggen, voorzien van naam mag deze bij de soonerbalie liggen gedurende de dag.
Maximaal aantal deelnemers: 20