Exposant

za 25 – 12.40-13.30 – Een kei van therapeut/coach, maakt je nog geen goede ondernemer.

CV docent:

Ingrid Beerse

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland weet Ingrid als geen ander dat commerciële marketing en verkopen niet past bij het werk dat coaches en therapeuten doen. Daarom heeft zij de ZorgmarketingMethode ontwikkeld, die uitgaat van het opbouwen van verbinding en vertrouwen. Want marketing én ondernemen in de zorg zijn gewoon nét even anders.

Door haar jarenlange ervaring in de zorg en het ondernemerschap, brengt Ingrid het het beste uit beide werelden samen. Met behulp van coaching en training heeft zijn inmiddels al tientallen coaches en therapeuten door heel Nederland geholpen aan een bloeiende praktijk.

Workshopuitleg onderwerpen:

Een kei van therapeut of coach, maakt je nog geen goede ondernemer.

Als je voor jezelf wilt beginnen of al even bezig bent, kom je er vaak al snel achter dat je met alleen jouw vakkennis niet zomaar een goedlopende praktijk hebt. Je hebt veel tijd en energie gestoken in jouw opleidingen om met veel passie iets moois te brengen, maar dan moeten de mensen jou nog weten te vinden en vervolgens bij jou blijven. Een fijne boterham wil je er ook aan overhouden. En wellicht heb je je weleens afgevraagd waarom het die ene praktijk wel lukt en bij jou (nog) niet voldoende? Of merk je dat je niet echt de cliënten aantrekt waar je het liefst mee werkt?

In deze workshop leg ik uit hoe jij jouw massagepraktijk onderscheidend en aantrekkelijk maakt, zodat mensen voor jou gaan kiezen.
Je ontdekt hoe je een continue stroom aan cliënten op gang brengt. En hoe je makkelijker jouw tarief kunt verhogen.
Want je mag verdienen wat je waard bent!

Tijdindeling:
5 minuten intro en voorstellen
5 minuten test voor deelnemers
30 minuten interactieve presentatie nav de test
10 vragen, nabespreken, afronden

Algemene Informatie:
Opleider: www.bureaubeerse.nl
Docent: Ingrid Beerse
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 50