Exposant

za 25 – 14.50-15.40 – De chakra’s als informatiebron bij ziekten

John Koezen
ruim 40 jaar onderwijservaring, waarvan o.a. ruim 30 jaar in cursus en contractonderwijs (o.a. Tuin en Landschap en ecologie, Communicatie en management).
O.a. docent en examinator bij de herboristenopleiding. Opleiding tot supervisor, chakratherapeut, herborist (natuurgeneeskundig therapeut kruiden), orthomoleculair voedingsadviseur.

Workshopuitleg onderwerpen:

Emoties aan de basis van ziekten met de chakra’s als richtingwijzer

Onlangs ontdekte ik het werk van Prof.Dr. Pierre Capel. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar de basis van ziekten en ontdekte dat emoties aan de basis staan van veranderingen in het DNA. Liever gezegd er worden a.h.w. andere schakelaars aan of uit gezet. Ook -chronische- ziekten beginnen in feite bij negatieve emoties, die zich vastzetten als overtuigingen. Hoe overtuigingen ons gedrag voortdurend beïnvloeden is duidelijk beschreven door Bruce Lipton. Ook kinderarts Judith Kocken ontdekte dat zij kinderen met allerlei problemen aan de spijsverteringsorganen niet kon helpen als ze alleen het fysieke stuk aanpakte. Ze kwam tot de conclusie dat ook juist het psychisch-emotionele stuk aangepakt moet worden om deze kinderen beter te maken. Om die reden vertrok ze uit het academisch ziekenhuis en richtte Kinderbuik op. Het probleem is dan hoe je dit emotionele deel in kaart kunt brengen om vervolgens aan oplossingen te werken.

Al deze ontwikkelingen ondersteunen mijn aanpak, waarbij de chakra’s mij helpen om samen met de cliënt te zoeken naar de thema’s die er in dat leven spelen. Elk chakra heeft zijn bijbehorende organen en functiesystemen en elk heeft zijn eigen thema’s.

In de lezing ga ik u uitleggen hoe deze aanpak er uit ziet en in de bijbehorende syllabus kunt u alles nog eens rustig nalezen. Mijn ervaring is dat het begrijpen van dit proces al helpt om een veranderingsproces op gang te brengen.

Tijdindeling: 
5 min. voorstellen
30 minuten uitleg methode
10 minuten oefenen met methode op basis eigen casus
5 minuten nabespreking

Algemene Informatie:
Opleider: natuurlijkwelzijn.org
Docent: John Koezen
Stand: 193
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site en 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30