Exposant

za 12 – 14.50-15.40 – Peter Hess® Klankmethode

CV docent:

Sylvia Zijlstra (hbo-jeugdwelzijnswerk) werkt al zo’n dertig jaar als docent in het beroepsonderwijs. In 2004 kwam ze in aanraking met de zachte kracht van klankschalen. Sinds 2012 geeft ze namens het Peter Hess® Instituut cursussen gericht op klankwerk met kinderen en mensen die begeleiding nodig hebben. Ze leidt de Peter Hess Academy NederlandBelgië vanaf 2016.

Workshopuitleg onderwerpen:

De methode Peter Hess® wordt in 28 landen toegepast door professionals. In deze workshop maak je kennis met de methode en het effect van klanken. Gedurende de demonstratie van een basisklankmassage krijg je uitleg over de methode. Er is ruimte voor vragen zodat de workshop toegespitst is op de wensen van het publiek. Het tweede deel van de workshop bestaat uit het ervaren van het effect van klanken. Je kunt dan heerlijk ontspannen bij een klankbad met o.a. een gong en een XL-klankschaal.

Tijdindeling:

2 min. voorstellen en doel van de workshop
23 min. demonstratie van een basisklankmassage en toelichting op de methode, de instrumenten en de basisprincipes. Ervaringsberichten uit diverse werkvelden, wetenschappelijk onderzoek. Tussendoor is er ruimte voor het stellen van vragen.
25 min. Ontspannen bij een klankbad met gong en XL-schaal. Een weldaad voor vermoeide beursbezoekers

Algemene Informatie
Opleider: www.klankpraktijk.nl
Docent: Sylvia Zijlstra
Stand: 67
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: in de voorverkoop € 10,- aan de kassa € 15,-
Maximaal aantal deelnemers: 60

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging: Docent ROC, lid BATC en europese beroepsvereniging voor klank-massage-therapie