Exposant

za 12 – 11.35-12.25 – Get to know the Koda-Ho, the Japanese art of tapping***VOLBOEKT

CV docent:
Hi! My name is Goly and I’ve been a massage therapist in Israel since 1998.

In 2018 I was Gold medal winner in the IMA  Iternational Massage Championship

I studied various kinds of massage including Swedish, deep tissue and Thai massage. Then, from 2000 to 2005, I studied Anma & Ampuku and since then, I’ve only practiced Anma-Ampuku methods because I saw firsthand their strong impact on helping people’s healing process, on the physical and emotional aspects.
I’ve been assistant in Anma and Ampuku classes for 3 years and led various workshops.

Extra cursus Ampuku – de kunst van buikmassage

Goly geeft bij minimaal 6 deelnemers een 2 daagse cursus (14 uur) op maandag 16 maart en dinsdag 17 maart tevens in het EXPO Hoevelaken lees hier meer 

Workshopuitleg onderwerpen:

De workshop is Engelstalig 

Freestyle workshop om de Koda-Ho, de Japanse tapkunst te leren kennen

Ho – manier, methode of kunst
Suren ho (uitgesproken shu-ren) – de kunst van het trekken / duwen
Koda ho – de kunst van het tikken

De kunst van het tikken, is gebaseerd op de hartslag van de tapper en wordt in de Shintu-kloosters beoefend als een manier van meditatie en zelfbewustzijn. Als een therapeutische techniek kan tikken veel verschil maken door punten en gebieden te verbinden, waardoor het energieniveau in een specifiek gebied of op het hele lichaam wordt verhoogd / verlaagd.

Suren-Koda Ho is een unieke methode om door middel van tikken de energie in beweging te zetten. De technieken zijn variabel en kunnen zeer zacht en rustgevend of intens zijn. De Koda brengt de energie naar de oppervlakte maar kan ook een gebied ontspannen of stagnaties in het lichaam openen. Met de Suren kan de gever de energie naar verschillende delen van het lichaam sturen.

De therapie werkt op de fysiologische, energetische en emotionele lagen en kan een krachtig hulpmiddel zijn in combinatie met andere lichaamsbehandelingen of als een behandeling op zichzelf.

Deze workshop is ervaringsgericht en kan door iedereen worden geleerd, maar massagetherapeuten hebben een streepje voor omdat ze het makkelijk leren en kunnen ïntegreren met andere vormen van lichaamswerk.

Let op neem je eigen matrasje/yogamat mee (deze kun je voorzien van naam gedurende de dag bij de Soonerbalie achterlaten) 

Tijdindeling:
15min – introductie, uitleg en demonstratie
25min – oefen 1 + 2
10min vragen en afronden

Algemene informatie:
Opleider: golymassage.com
Docent: Goly
Stand: World Massageplein
Welke Onderwijsvorm: theoretisch en praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: deze workshop is gratis bij te wonen u dient zich wel vooraf te registreren
Maximaal aantal deelnemers: 20