Exposant

za 12 – 11.35-12.25 – Wat moet je als masseur of therapeut weten over huidkanker?

CV docent:

Carla Uppelschoten / Directeur U-Consultancy

U-Consultancy onderscheidt zich van andere opleidingen door een gerichte visie met de focus op dermatologie en een hoog kwaliteitsniveau. Op die manier is U-Consultancy al meer dan 20 jaar exclusief actief met het organiseren van deskundigheidsbevorderende opleidingen in de huidzorg.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wereld van dermatologische opleidingen en trainingen. Samen met vele dermatologen en brancheorganisaties werkt U-Consultancy aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen om een vroegtijdige signalering van huidproblemen en een goede samenwerking met huisartsen en dermatologen te stimuleren. Er zijn hoog gekwalificeerde dermatologen verbonden aan U-Consultancy waarmee opleidingen worden gegeven voor alle ziekenhuizen en ZBC’s in Nederland. U-Consultancy werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft een adviesraad dermatologie bestaande uit verschillende vooraanstaande dermatologen.

www.uconsultancy.nl

Workshopuitleg onderwerpen:

Carla Uppelschoten zet de punten voor u op een rij. Huidkanker komt heel vaak voor. Het is belangrijk dat dit vroegtijdig gesignaleerd wordt. Hierin heeft een masseur of massagetherapeut ook een belangrijke taak. Hij of zij kan onregelmatigheden toetsen aan de hand van de ABCDE regel.

Deze regel zal ik bespreken tijdens de presentatie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Dit model kan direct worden toegepast in de praktijk na het volgen van de presentatie.

Na het toepassen van deze regel kan een masseur of massagetherapeut op professionele wijze cliënten doorverwijzen naar een arts. Door meer kennis van de huid en huidproblemen kan u uw cliënt optimaal informeren en adviseren.

Exposant: U-Consultancy
Stand 109
Welke onderwijsvorm: Theoretisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site 15,- aan de kassa.
Maximaal aantal deelnemers: 50