Exposant

Wikkelcare (stand 227)

Kortingscode entreekaart

wikkel

De therapeutische wikkel, de Ghara.

Een wikkel gemaakt van biologische katoenen lappen en pure schapenwol welke eventueel met prachtige energetische oliën en of biologische kruiden om het te behandelen lichaamsdeel wordt gewikkeld.

De wikkel geeft het cocongevoel en brengt de focus naar waar het nodig is. Ze omhult je met liefde, warmte, geborgenheid en rust en werkt daarmee regulerend op alle facetten van het mens-zijn.  Doel is het verzachten of verlichten van lichamelijke en emotionele ongemakken en pijnklachten. Het is ook geschikt ter ondersteuning bij medische zorg, voor thuisgebruik of in het ziekenhuis.

De wikkel kan tijdens de behandelingen in de praktijk of salon worden ingezet bij klachten of om alleen te ontstressen. In combinatie met de prachtigste eco-bio werkstoffen van planten heb je een extra ondersteuning in de behandeling. Na het aanbrengen van de wikkel ben je ingebakerd (ingewikkeld) om zo het lichaam te begrenzen, te omarmen en te koesteren. Een korte massage van haar en hoofdhuid (eventueel gecombineerd met een gezichtsbehandeling) zorgt ervoor dat het lichaam volledig tot rust kan komen.
Ook zijn er speciale complementaire behandelingen specifiek op een ziektebeeld gericht. Deze behandelingen worden met veel zorg en liefde ontwikkeld door Barbara (Bashya) en Anne (Tjeenkies). Er is al een behandeling speciaal voor patiënten met sclerodermie en reumapatiënten.

Veel producten bevatten o.a. Duivelsklauw. Dat er met Duivelsklauw buitengewone resultaten te bereiken zijn bij pijnbestrijding  was zo’n 250 jaar geleden al bekend. Onder de Franse fytotherapeuten is Duivelsklauw uitgegroeid tot het middel bij de behandeling van gewrichtspijn, spierpijn en reumatische aandoeningen ook bij reuma, sclerodermie, jichtklachten, frozen shoulder, hielspoor of tennisarm.

De wikkels zijn ontworpen en handgemaakt door Anne Tjeenk Willink van Tjeenkies. Alle materialen die gebruikt worden zijn met zorg gekozen en uitgetest. Bij zorgvuldig en juist gebruik kan de wikkel lang mee gaan. Bijgevoegd in elke wikkel zit een wasinstructie. Het kan zijn dat de naam van het schaap vermeld staat bij de wol. Lees hier meer.