Exposant

Welltech Benelux (stand 47)

Kortingscode entreekaart

well

Wanneer u op zoek bent naar apparatuur voor lymfedrainage, mechanische bindweefsel massage, vetverwijdering, huidverstrakking of huid/contour-verbetering zonder operatie bent u bij WellTech Benelux aan het juiste adres!
WellTech Benelux is het adres voor cosmetische en esthetische apparatuur op gebied van figuurcorrectie, cellulite vermindering, huid-verstrakking/verbetering en lymfedrainage.
Wij bieden u als ondernemer solide apparaten waar kwaliteit, functionaliteit, kennis, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan, zodat het gewenste resultaat voor de klant gewaarborgd is.
Onze merken zijn EmShapeWell, Dermosistemi en Ballancer.

Welltech Benelux voert verschillende merken, maar voor deze branche presenteren wij 2 apparaten;

De Ballancer 606 is een revolutionair apparaat met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage. De Ballancer is ontworpen voor de esthetische markt op basis van de medische technologie en onderzoeksresultaten, verwerkt in het met patent beschermde ontwerp van de behandelpakken (broek en jasje) en de unieke behandelingscycli die het biedt. Uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressiezones.

Ook is de Ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie; dit is het openen van de lymfeknopen voor beter resultaat. Door middel van aangename massagegolven wordt de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd en het lymfetransport gestimuleerd. Drainage, vetverbranding, huidversteviging, anti-cellulite en ontgifting worden bevorderd. Lees meer 

EMMEUNO VIBRO-MASSAGE is een innovatieve methode die het concept van de VIBRO-ENDO-PRESS-MASSAGE van DERMOSISTEMI ondertekend, in staat om storende zones, zoals cellulite, gelokaliseerde vetophoping en lymfatische circulatieproblemen te verslaan, door simpelweg gebruik te maken van het vacuüm effect met het doel is om het microcapillaire systeem te verbeteren en een ontstekingsremmende en anti-oedeemwerking uit te oefenen. Lees meer