Exposant

vr 24 – 13.45-14.35 – Kristallen zijn helpende handen

CV docent

Kristalmentor Andy van de Poel laat sinds zijn praktijkstart in 2010 zijn helende handen samenwerken met kristallen. Waarom? Omdat het werkt! De invloed van kristallen is verbazingwekkend en hun resonantie een kans in je voordeel. Zijn ruimschootse ervaring met kristallen, helend energievermogen en helder inzicht is gebaseerd op doen, doen en nog eens doen. En steeds verder verfijnen. Hierdoor kan hij afstemmen op jouw energiestroom en het kristal vinden dat naadloos aansluit voor een optimale doorstroming en ondersteuning. Kristallen zijn volhouders die je aanmoedigen om de weg naar hart ook werkelijk af te leggen. Kristalwater, speciale kristalsetjes of persoonlijke kristallen helpen je vooruit en vormen de constante invloed in een wereld die bol staat van verandering. Dat geeft rust en steun om het contact met jouw hart uit te diepen, ondanks de weerstand die je tegenkomt zodra je die weg gaat.

Andy van de Poel neemt je mee op een kristalexpeditie naar de bron van energie in jou.
Kristallen vormen de rode draad om die weg fijner in kaart te brengen.
Het zijn helpende handen die je laten voelen hoe jouw energie reageert op minieme invloeden.
Ze geven jou de kans om deze toe te staan en jouw energie te trainen zonder te verkrampen door jouw idee van fijn of niet-fijn.
Kristallen helpen om bij jezelf te blijven. Tijdens deze lezing beleef je uit eigen hand hoe dat in zijn werk gaat.

Tijdens de workshop kun je ook proeven van kristalwater dat niet alleen zachter smaakt, maar instant andere kwaliteiten vertoont. Een beter contact met je eigen lichaam bijvoorbeeld waardoor behandelingen beter doorwerken. Een mooi voorbeeld van de gunstige invloed van kristallen. Water is ultiem gevoelig en bovendien een hoofdbestanddeel voor ons lichaam. Kristalwater laat je speels ontdekken hoe kristallen iets voor jou kunnen betekenen. Een gedegen ondersteuning voor je eigen praktijk en een geweldige aanrader voor kinderen!

Tijdsindeling:
introductie 5 min
energie functioneler gebruiken 10 min
werken met kristallen 25 min
kristalwater 5 min
afronding 5 min