Exposant

vr 24 – 09.25-10.25 – Happy Kids Massage, net even anders dan een “gewone” massage

Eventbrite - Vr 13-3-2020 tickets entree/workshops Massage-Complementairbeurs

CV Corina Elzenaar

Ik heb al ruim 18 jaar ervaring op massagegebied. Ruim 20 trainingen en opleidingen op dit gebied gevolgd. Daarnaast heb ik jaren een eigen wellnesscentra met personeel en stagaires gehad. Ik ben mij sinds 2 jaar helemaal op de kindermassage gaan richten. En heb inmiddels 5 boeken uitgegeven (waarvan er in totaal nu ruim 1500 zijn verkocht), massagekaarten en heb 50 trainers in Nederland en België die met de methodiek trainingen en workshops geven. Iedere maand komen daar 4 nieuwe bij.

Workshopuitleg onderwerpen:

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven kan worden. Hij is gebaseerd op de ervaringen met onderlinge kindermassage in binnen en buitenland. Dit in combinatie met mijn eigen jarenlange ervaring als massagetherapeut en wellnessmanager. Doordat deze vorm over de kleding heen gegeven kan worden is het een laagdrempelige vorm van massage die vrijwel overal is toe te passen. Zowel als aanvulling op een coachingssessie, als tegen pesten in de klas. Het is zeer breed inzetbaar. Van traumaverwerking tot de gehandicaptenzorg en van kinderyoga tot babymassage. De methodiek is eenvoudig aan te leren. Vaak worden de grepen gecombineerd met massageverhalen of kriebelliedjes. Tijdens deze workshop leg ik de basis uit van deze massagevorm en laat ik hem jullie uiteraard ervaren.
Gaat het bij gewone massages vaak over het masseren van de spieren en verhelpen van pijnklachten. Bij deze massage is met name het effect dat het heeft door de aanmaak van gelukshormonen, het doel. Dit zorgt oa voor een betere concentratie, socialer gedrag, meer onderlinge verbondenheid etc.

Tijdsindeling:
* ontvangst en voorstellen (circa 5 min)
* uitleg ontstaan van de methodiek (circa 5/10 min)
* stukje theorie ( 5 min)
* gelegenheid voor vragen hierover ( 5 min.)
* aanleren en toepassen van een aantal grepen ( 15 min)
* naspreken, vragen, afronden (circa 10 min)

Algemene Informatie:
Opleider: happykidsmassage.com
Docent:  Corina Elzenaar
Stand: tafel
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
prijs: € 10,- digitaal in de voorverkoop en € 15,- tijdens de beurs aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30