Exposant

vr 24 – 11.35-12.25 – Jouw gezondheid in eigen hand met kleur en licht

CV docent Margo:
Al op jonge leeftijd ontdekte Margo dat er meer viel te ontdekken over kleur dan slechts dat wat je ziet. Tijdens langdurige ziekte was het kleur wat in haar het licht weer deed ontsteken. Als afgestudeerd designer stroomt het ontwerpersbloed door haar aderen, hieruit heeft ze Healing Life Design ontwikkeld, een volledig nieuw niveau van ontwerpen, waarin de holistische mens centraal staat.
Margo is auteur van het boek ‘In je kracht door kleur’ wat in 2016 uitkwam bij A3 boeken, ISBN 9789491557279. Ze is een ziener in de duisternis en heler, energetisch kleurspecialist, spiritueel coach en ontwikkelaar van Zuci Kleurenthee, voor diepe balans van de chakra’s welke je in haar stand kan proeven! Je kan hier ook de helende werking van kleurenlicht ervaren.

Workshopuitleg onderwerpen:

In deze workshop leer je wat je zelf kan doen om je gezondheid in eigen hand te nemen. Los van diagnoses, oordelen en meningen van anderen. Tweeëntwintig chakra’s en vier kleurendimensies die je helpen je potentie in volledigheid te gaan leven.

Margo Ruiter: Voor mij is gezondheid een holistische aangelegenheid, alle perspectieven moeten kloppen. Als healing life designer heb ik een methode ontwikkeld om zelf aan het roer te staan, wanneer je in zwaar weer komt. Zelf heb ik jarenlang getobd met mijn gezondheid na een ernstig ongeval wat ik op mijn achtiende heb gehad. Mijn leven was in één klap veranderd. Ik ben beter geworden door met kleur en licht te werken op mijn mentale, fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Voor mij is het streven naar vitaliteit, vreugde in mijn leven en het volgen van mijn passie een ware sport geworden. Ik leer je hoe je jezelf kan verrassen om vanuit het donker naar het licht te gaan!

  • Werk je in een praktijk, maar merk je dat je niet optimaal kan functioneren?
  • Ben je veel van jezelf aan het geven, maar geef je jezelf geen tijd, ruimte en rust?
  • Wordt jij gedwongen in een verandering / transformatie proces, doordat je lichaam of je energie jou een halt toeroept?
  • Merk je dat je minder kan dan vroeger, dat je vitaliteit je parten gaat spelen?
  • Heb je een diagnose gekregen, maar verder geen begeleiding?
  • Ben je ’s avonds gevloerd of overprikkeld, alsof alle energie uit je weg is?
  • Voel je dat je meer wilt, maar zoek je niet zozeer een nieuwe techniek om toe te passen?
  • Wil je dichter bij je authentieke zelf komen?
  • Wil je nu eens wél resultaat boeken en een blijvende verandering inzetten?

Kom luisteren en ervaren tijdens deze workshop wat jij kan doen!
Wordt de ontwerper van je eigen leven, authentiek en zelfredzaam. Zet nu de volgende stap in het leven wat je al je hele leven voor jezelf ogen hebt.

Healing life design is een methode om door middel van kleurenlicht tot grootse transformatie te komen. In mijn boek ‘In je kracht door kleur’ introduceer ik een nieuw kleurensysteem voor persoonlijke groei en bewustwording. Niet alleen de kleuren van licht worden behandelt, ook de kleuren van materie. Dit maakt dat je in je manifestatiekracht komt. Dit is wat je nodig hebt om je leven te ‘upgraden’.

Ik ontmoet veel mensen in mijn praktijk, vaak professionals, die door een life-changing event veranderd zijn. Ze willen andere dingen dan voorheen, zijn ontevreden over hoe het gaat of ervaren tegenwerking van hun directe omgeving. Kleuren geven je inzicht in het waarom van je onrust, klachten of tegenslag. Tijdens deze workshop wordt een tip van de sluier opgelicht.

Alles wat jij jezelf geeft, geef je uiteindelijk ook aan een ander. Zorg dat jouw gift aan jou van hoge kwaliteit is!

Tijdsindeling:
8 minuten voorstellen en doel bespreken
10 minuten uitleg hoe het lichaam reageert op kleur
10 minuten uitleg kleurensysteem
15 minuten afgestemde meditatie
7 minuten nabespreken / afronden

Algemene Informatie:
Opleider: kleurgevoel.nl
Docent: Margo Ruiter
Stand: marketplein
Welke onderwijsvorm: Theoretisch en Praktisch
Duur: 50 minuten
Prijs: 10,- in de voorverkoop via de site 15,- aan de kassa
Maximaal aantal deelnemers: 30

Als docent of opleiding ben ik aangesloten bij de volgende vak/branchevereniging:
NIBIG