Verdien uw standkosten terug!

 

Verdien uw standkosten terug!

Na inschrijving ontvangt u een unieke code. (deze code staat bij uw exposantenuitleg, onder het bezoekersmenu te vinden)
Voor elke bezoeker die via uw code kaarten bestelt, ontvangt u €2,50 retour op de standkosten (vanaf 20 geregistreerden gaat Sooner u uitbetalen). Bezoekers ontvangen met uw code €5,00 korting op de entreeprijs. (dit kost u niets, u verdient er aan)
Met z’n allen kunnen we meer, u kunt hiermee uw relaties, uw beroeps/vakvereniging, (oud) leerlingen/leden uw social media, enzovoort op de hoogte brengen. U verdient geld terug dus ga hier actief mee aan de slag, bovendien staat de standhouder die de meeste bezoekers werft met 50% korting op dezelfde plek. In 2018 een gelukkige gedeelde winnaar, Fit International en Mood Opleidingen!! In 2019 was het weer FIT International!

Het is heel gemakkelijk download hier een banner  voor herkenning en zet er de volgende tekst bij;

Komt u ook naar de Massage-ComplementairVakbeurs op 24 & 25 september 2021 | EXPO Hoevelaken? U kunt met 40% korting uw entreekaarten bestellen op www.soonerevents.nl of >> https://soonerevents.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs  gebruik de code vul uw unieke code hier in bij uw bestelling. Voeg eventueel een eigen tekst toe, wij hebben een leuke beursaanbieding ….

of

Meer weten over Massage of Complementaire behandelingen?
Kom dan naar de Massage-ComplementairVakbeurs op 24 & 25 september 2021 | EXPO Hoevelaken reserveer uw kaarten op www.soonerevents.nl of  >> https://soonerevents.nl/toegangskaartenmassage-complementairvakbeurs >> en gebruik de code vul uw unieke code hier in betaal geen €12,- entree maar €7,- entree. Voeg eventueel een eigen tekst toe, wij staan op stand ….

of

Wij staan op de MASSAGE-COMPLEMENTAIRVAKBEURS

Kom samen met ons jouw beroepsuitoefening in de complementaire zorg professionaliseren, uitbreiden of te starten.
Het is de enige beurs met verkoop en informatie die massage en complementair combineert.
Wij richten ons niet alleen op jouw klanten maar ook op jouzelf.
Ontdek als zorgprofessional het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.
Een beurs vol inspiratie, (gratis) lezingen/workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Deze “samen Natúúrlijk beter’ bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021 in EXPO Hoevelaken.
Op de site https://soonerevents.nl/ kun je meer informatie over ons vinden en gebruik je onze code vul uw unieke code hier in dan betaal je geen €12,- maar €7,- beursentree.

Graag tot ziens op de beurs!

 


 

Hulp nodig, zet uw boxen aan en klik hiernaast op de afbeelding voor een demo hoe u dit doet. Het is een demo gemaakt voor de beurs in 2017 maar de info blijft voor de jaren erna gelijk.

 

 

 

Social Media Ingeschreven exposanten worden vermeld en uw aanbieding(en) bekend gemaakt.
Op Facebook zijn vanaf november berichten geplaatst.
Om te zien wat wij doen en om (uw) berichten te delen, is het fijn als wij een connectie hebben, maak die aub.
En zijn wij al geliked op LinkedIn ?

Ga hiermee aan de gang om bezoekers voordelig uit te nodigen en zelf op uw standkosten terug te verdienen. We zullen hier naar de beurs toe meerdere keren op terugkomen. Lukt het u niet, aarzel niet contact met ons op te nemen tel. 038 76 000 88.

Samen zijn we sterker, wij benadrukken het steeds maar weer!