Exposant

Stichting AtlasMassageGroep (stand 210)

Beursentree kortingscode

atlas

Kwaliteitsregister ter bevordering en het in stand houden van het landelijke netwerk van Atlas – en Atlas Lumbaalmasseurs 

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.
Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor.
Vaak worden knopen hardhandig weg gemasseerd, wat met veel pijn en napijn of met een beurs gevoel gepaard gaat, meestal geen pretje.
Maar, pijn is fijn… of toch niet?

Unieke techniek
BackBalance-Nederland heeft door jarenlange expertise en ontwikkeling een unieke manier ontdekt om met behulp van lichte massagedruk het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.
Deze expertise heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een geheel nieuwe manier van masseren is ontstaan die in de meeste gevallen direct een positief effect blijkt te hebben. En dat voor zowel bij nek-, schouderklachten (Atlasmassage) alsook bij lage rugklachten (Lumbaalmassage).

Kortom: de Atlasmassage en Lumbaalmassage is dé nieuwe manier van masseren met ongekend resultaat!

Kwaliteitsregister
Heeft u nek-, schouder- of armklachten? Probeer dan eens onze Atlasmassage. Een overgrote meerderheid van onze cliënten zeggen een verbluffend merkbaar resultaat te ondervinden.
Probeer het eens:
10 minuten Atlasmassage of 20 minuten Atlas-Lumbaalmassage is vaak al voldoende!
Heeft u ook onderrugklachten? Veel van onze leden hebben inmiddels de aantekening Atlas-Lumbaalmassage zodat zij ook mensen kunnen helpen met onderrugklachten. Lees meer  

Aanbiedingen: 15% beurskorting op de opleidingen.

Code atlas voor 5,- korting op de entreeprijs.