Exposant

SoloPartners (stand 41)

Beursentree Kortingscode

solo

Dé brancheorganisatie voor zelfstandige zorgprofessionals

 

Wet en regelgeving voor complementaire zorg

Ben jij zzp’er in de (complementaire) zorg? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van, en voldoet aan, de wettelijke eisen die aan jou gesteld worden.

Laat ons je helpen!

Wij bieden een tweetal pakketten aan waarmee jij eenvoudig kunt voldoen aan de wettelijke eisen. Je hebt binnen ons basispakket al een klachtenregeling voor maar €75,- per jaar. Wil jij ook graag ondersteuning hulp bij het invullen van de overige eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) zoals jouw kwaliteitssysteem op orde hebben? Kies dan voor ons kwaliteitspakket, dit pakket biedt jou alle tools die jij nodig hebt om te kunnen voldoen aan de Wkkgz en verschillende ondernemerseisen.

Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg, ondernemerschap, politiek en wetgeving op de voet. We kunnen daardoor actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden verstrekken. Dit doen we zodat je en op de hoogte bent of gebruik kunt maken van onze tools die we aanbieden om invulling te geven aan wet- en regelgeving.

Ontmoet ons bij stand 41

We gaan graag met je in gesprek om je inzicht te geven in de wettelijke eisen en horen graag je ervaringen over het zelfstandig ondernemen.

lees meer