Exposant

Selnature (stand 182)

Kortingscode entreekaart 

selnature

“een vrucht van alle elementen uit de natuur die samen komen: het water uit de Oceaan en de klei van de Aarde, de warmte van de Zon en de droogte van de Wind” (over Keltisch zeezout)

Breng de zee naar jouw badkamer….het kan!

(Himalaya)zoutlampen

Selnature biedt een fraai en vooral sfeervol assortiment (Himalaya)zoutlampen in diverse gewichten en afmetingen aan. Elke lamp is uniek en geeft een mooi, zacht licht. Bovendien zorgen de kristalzoutlampen voor een aangename atmosfeer in huis en dragen ze bij aan positieve energie.

Keltisch scrubzouten

Naast dat het Keltisch zeezout meer en meer gebuikt wordt in de keuken, vinden we het 100% natuurlijk zeezout steeds vaker terug in de badkamer, sauna en stoomcabine, en dat is meer dan terecht! Door uw huid te scrubben met één van onze Keltisch scrubzouten verwijdert u dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het Keltisch Scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met de vele rijke zeemineralen waar het rijk aan is. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat het Keltisch Scrubzout een verzorgende en therapeutische werking heeft op uw huid. Op dit moment hebben we 7 heerlijk ruikende en verzorgende geuren ontworpen. In de toekomst zullen er meer geuren worden geproduceerd die perfect samen gaan met de seizoenen. Voor de zomer periode hebben we speciaal 3 geuren gemaakt: Citroen, Aloë Vera en Kokos en voor de wintermaanden onder meer de geur van kaneel en dennen.

Je wilt nog meer pure “wellness” ervaren? Dat kan, want Selnature heeft samen met De Hutte Cosmetics een unieke complete Keltische badlijn ontwikkeld van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onze prachtige bad- en scrubzouten onderscheiden zich door de aanwezigheid van het complete mineralen complex van het Keltisch zeezout, en door de toegevoegde etherische oliën, kruiden en parfums in dit uniek recept van de Cosmetic Artist, bezit de Selnature badlijn een bijzonder vitaliserend vermogen voor “mind and body”.

Keltische Bruisballen
Nieuw en zeker ook bijzonder in onze Keltisch badlijn zijn de handgemaakte bruisballen wat werkelijk een feest van wellness en plezier is in bad.  Daarnaast is het een primeur in de wereld, want zover wij weten is er nog nooit een bruisbal gemaakt met als basis het 100% natuurlijk Keltisch zeezout. Deze unieke handgemaakte bruisbal bestaat, naast het Keltisch zeezout, uit een heerlijke ruikende en verzorgende etherische olie. Aan de kinderen hebben we ook gedacht door een bruisbal te ontwikkelen met de geur van Bubblegum!

Tandpasta
Het Keltisch zeezout is tevens te gebruiken om er het gebit mee schoon te maken. Poets er je tanden mee om het daarna circa 2 minuten je mond mee te spoelen als een soort van mondwater. Hierdoor zal de flora in de mond zich herstellen en in beter balans  komen waarmee vaak ook de wat nare geur zal verdwijnen. Keltisch zeezout is daarnaast ook een belangrijk ingrediënt om een eigen tandpasta te maken. Hier vindt u het recept met onder meer kokosolie en pepermuntolie.  Lees meer