Exposant

RECURE (stand 117)

Kortingscode beursentree

recure

Beursaanbieding

10% korting tijdens de beide beursdagen op RECURE, AQUALIVING en Skalaris producten

Waterstof inhaleren en drinken voor de gezondheid

Vrij nieuw en uniek apparaat de RECURE, voorheen AquaCure en de AQUALIVING effect van waterstof en zuurstof op de gezondheid.

Bij meer en meer centra waaronder SANULOGIC wordt waterstofgas inhaleren als aanvulling op de behandelingen aangeboden.
Maar waarom zouden we dat doen?

Waterstof heeft bewezen gezondheidseffecten bij meer dan 170 ziektes
In water zijn waterstof (H2) en zuurstof (O) gebonden. Met de RECURE® worden deze gassen gescheiden en kunnen ieder apart hun werking in het lichaam hebben:
zuurstof als optimalisator van energie en gezondheid
waterstofgas als duizendvoudig bewezen optimalisator bij meer dan 170 ziektes

Adem dit uiterst nuttige gas in of los het op in water. Je zult je fitter voelen dan ooit! Metingen hebben aangetoond dat na korte tijd veel lichaamsfuncties in balans komen, zo subtiel dat we het meestal niet eens opmerken. Er zijn verschillende effecten merkbaar. Zo kunnen bijvoorbeeld maagklachten verminderen, immuunwaarden toenemen, de energie meer worden en het hoofd kan helderder worden.

De therapeutische effecten van waterstofgas inhaleren en/of oplossen in water en het vervolgens drinken, zijn goed gedocumenteerd in duizenden studies.

Wat kun jij verwachten van de levensmotor “waterstof H² en zuurstof O²”? In de stand vertellen we je graag meer, kun je niet wachten lees hier alvast meer.

De Skalaris verzorgingsproducten, natuurlijke en volledig biologisch van oorsprong.

Skalaris Health presenteert met haar nieuwe verzorgingsproducten een nieuwe visie op schoonheid, gezondheid en een natuurlijke manier van leven. We zijn er in geslaagd om een 100% natuurlijke lijn te creëren dankzij unieke technologie, zonder synthetische ingrediënten, met 91% gecertificeerde biologische ingrediënten en eersteklas natuurlijke extracten (de producten bevatten bijvoorbeeld ook water en zeoliet in, dit kan niet biologisch gecertificeerd worden). Zelfs bij de productie is geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediënten. Ook de verpakking is duurzaam en volledig recyclebaar. De productie van de kunststof en het hergebruiken daarvan kosten minder energie dan die van glazen verpakkingen. Het transport is voordeliger omdat het lichter is. De ecologische Footprint is gunstig: Zowel de ingrediënten als de verpakking komen uit Europa. De producten zijn niet op dieren getest.