Exposant

Randijk Bamboe accessoires (stand 97)

Kortingscode entreekaart

rand

Randijk Bamboe en Bammas massagestokken

BAMMAS is een initiatief van masseur Christina Blei Amatdoelrasit en bamboekweker Kyra Gunneweg. Zij ontwikkelde samen met een houtbewerker prachtige bamboeproducten om mee te masseren. Uit deze unieke combinatie zijn de bamboemassagestokken ontstaan.

De collectie Bammas massagestokken van Nederlands fabricaat bevat inmiddels een keur aan holle en massieve stokken van bamboe die zonder laklaag toch bijzonder glad zijn voor een aangenaam stevige bamboemassage. Daarnaast verkopen we onze specialiteit niet-woekerende bamboe, Randdijk kleedt hiermee onze hal aan. Verder veel gadgets en bamboe spullen voor uw praktijk.

EFFECTEN VAN BAMBOEMASSAGE
Bamboemassage is al een eeuwenlange traditie in Azië en andere werelddelen. Wij hebben met BAMMAS een mooie collectie producten verzameld, waarmee deze prachtige massagevorm kan worden gegeven.
Bamboe massagestokken helpen bij het overbrengen van energie, stimuleert de bloedsomloop, en helpt het zelfhelende proces in het lichaam. Het werken met de stokken kan het lichaam van de behandelaar ontlasten bij het masseren en geeft wellicht nieuwe impulsen aan de massageroutine.

In de stand kunt u kennismaken met docente Christina Blei Amatdoelrasit – kandidaat aan de Wereldkampioenschappen Massage in Kopenhagen in juni 2017. Christina zal demonstraties geven op stoel en tafel met de bamboestok.
Verder kunt u informatie krijgen over onze andere producten: bamboeplanten, palen en schermen en leuke cadeau-artikelen van bamboe.

Laat u informeren aan de stand of kijk hier alvast voor meer informatie