Exposant

Prevenzis (stand 71)

Kortingscode entreekaart

prev

 

Opleidingen voor toekomstige therapeuten

  • Beroeps-/vakopleidingen, in specifieke beroepsdisciplines, die noodzakelijk zijn om te voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een therapeut.
    Deze opleidingen worden verzorgd op Hbo-niveau en hebben doorgaans een omvang van 4 jaar (240 EC).
  • Opleidingen noodzakelijk om op juiste wijze te kunnen functioneren als therapeut (bijvoorbeeld: Opleiding Medische Basiskennis.
    Ook deze opleiding wordt verzorgd op Hbo-niveau maar, omdat het een deelopleiding is en op zichzelf niet volstaat om als therapeut werkzaam te kunnen zijn, deze duurt maar 16 lesdagen.

Opleidingen voor reeds werkzame therapeuten

Hier betreft het opleidingen die bijvoorbeeld een aanvullende beroepsdiscipline aanleren aan reeds werkzame therapeuten.
Deze opleidingen worden verzorgd op post-Hbo-niveau en duren doorgaans korter dan 2 jaar.

Bij- en Nascholingen voor reeds werkzame therapeuten

Therapeuten dienen jaarlijks studiepunten te behalen in het bijhouden van hun beroepsdiscipline en/of ter verbreding van hun beroepsdiscipline.
Het betreft hier doorgaans onderwijs variërend van een dag tot maximaal 15 dagen.
Dit onderwijs wordt verzorgd op Hbo-niveau.

Informatief, Leerzaam, Training en/of Preventie

In het kader van haar maatschappelijke verantwoording biedt Prevenzis ook ‘onderwijs’ aan voor niet-therapeuten.
Dit aanbod varieert van Informatief (bijvoorbeeld een dag over voeding), via Leerzaam (bijvoorbeeld een avond over vaccinaties), via training (bijvoorbeeld wekelijks aanbod yoga of andere oefenmethoden) tot preventie (bijvoorbeeld meditatiebijeenkomsten).
Deelnemers aan dit aanbod hoeven geen enkele voorkennis te hebben (tenzij het aanbod een vervolg is op eerder aanbod waarbij ervan wordt uitgegaan dat het eerdere aanbod al gevolgd is) en iedereen is welkom.

lees meer