Exposant

Pastra (stand 25)

Kortingscode entreekaart

pastra

Op de MassageVakbeurs: professionele massagetafels

Hoog/laagbanken, massagetafels en aanverwante artikelen

Pastra verkoopt zelf ontwikkelde hoog/laagbanken en massagetafels. Wij werken met wederverkopers in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn wij dealer van toonaangevende fabrikanten als Wesseling (NL), Eco-Postural (ES), Orthovisan (DE) en Thuasne (F). Het afzetgebied is de Benelux. Op kleinere schaal leveren wij ook aan klanten in Duitsland, Europa en daarbuiten.

Wat je ziet, is wat je krijgt
Pastra biedt haar producten aan via diverse websites, waaronder massagetafel.com. Op deze sites schetsen wij een zo duidelijk mogelijk beeld van de producten in beeld en tekst. Ons motto is: wat je ziet, is wat je krijgt. Voor klanten die meer informatie willen, of de producten willen zien en voelen, is er een showroom in ‘s-Hertogenbosch.

Tweedehands producten
Behalve het assortiment nieuwe artikelen, koopt, reviseert en verkoopt Pastra ook gebruikte, medisch gerelateerde producten. Belangrijke steunpilaar is daarbij de eigen technische werkplaats met vakkundige monteurs. Service en onderhoud verzorgen wij eveneens vanuit deze werkplaats. Ook de nieuwe, eigen producten ontwikkelen wij hier.

Bent u geïnteresseerd in onze massagetafels en hoog/laagbanken, kom aan de stand of neem een kijkje op onze website.