Exposant

Olieverdieping (stand 43)

Entreekaart kortingscode

olie

De oliën van doTERRA voldoen aan alle eisen van een goede therapeutische olie.

Maar doTERRA gaat veel verder dan alleen het leveren van de beste kwaliteit essentiële olie. Zo zorgt dOTERRA niet alleen dat producenten een eerlijke en veel betere prijs krijgen, maar doTERRA draagt actief bij aan een betere leefomgeving voor deze vaak arme boeren en hun leefomgeving. Schoon en vers water, scholen, medische zorg en meer aandacht voor de positie van vrouwen en kinderen zijn daar voorbeelden van. Duurzaam omgaan met de natuur ondersteunen ze door boeren in derde wereldlanden te helpen hun bomen en planten te onderhouden en in de juiste mate te oogsten, zodat deze voldoende hersteltijd krijgen. Deze unieke vorm van samenwerking met boeren en leveranciers noemt doTERRA Co-Impact Sourcing.

doTERRA heeft als doel de wereld een betere plek te maken voor iedereen. En dat is meer dan alleen een marketing kreet of een maatschappelijk wenselijke missie. Naast dat doTERRA zich hardmaakt voor iedereen in de bedrijfsketen (van producent, verkoper tot eindgebruiker), dragen ze bij aan geweldige initiatieven die gericht zijn om armoede te bestrijden en de leefomgeving van mensen, vrouwen en kinderen te verbeteren. doTERRA heeft hiervoor de Healing Hands Foundation. Een fonds waarmee doTERRA initiatieven realiseert op gebied van gezondheidszorg, bestrijding van vrouwenhandel, onderwijs, vluchtelingenproblematiek en microkredieten. Voor ons een extra reden om met deze geweldige zuiveren oliën te willen werken.

Voor verkoop ondergaan alle oliën van doTERRA een serie van 7 testen. Via SourceToYou zijn testresultaten van elke verkochte doTERRA olie te herleiden aan de hand van het nummer onderop elk flesje.

Wil u meer weten?