Exposant

MetaMorfoseMassage (stand 163)

Kortingscode entreekaart

bodhi

Beursaanbieding

MetaMorfoseMassage op de voeten 20 minuten € 10,-. Helaas is er tijdens de beurs geen mogelijkheid om een volledige behandeling te geven, maar de massage slechts op de voeten geeft al een weldadige rust en ontspanning. Indien u enthousiast bent en een volledige MetaMorfoseMassage wilt ontvangen, informeren wij u daarover.

Wilt u ook weer eens lekker in uw vel zitten en de kracht van de zachtheid van binnen ervaren? Kom kennismaken met de MetaMorfoseMassage van Stichting Bodhisattva, ons team treft u aan op stand 163 in Hal 1.

De MetaMorfoseMassage is een unieke methode die leidt tot diepe ontspanning van binnenuit. De massage is ontstaan vanuit de voetreflexologie en zorgt ervoor dat je lichaam vitaler wordt en het hoofd en hart tot rust komen, zodat je minder stress ervaart.
Al heel wat jaren geeft het team succesvol workshops en cursussen, zodat u deze zachte en helende massage ook zelf kunt geven. De gehele behandeling bestaat uit zacht cirkelende bewegingen op de voeten, de handen en het hoofd, waardoor het natuurlijke evenwicht tussen het willen (voeten), voelen (handen) en denken (hoofd) hersteld wordt.
Deze beurs is dé gelegenheid om kennis te maken met deze eenvoudige maar diepwerkende massage.

Alle netto opbrengsten komen ten goede aan kinderen in nood in boeddhistisch georiënteerde landen. Voor meer informatie: www.stichtingbodhisattva.nl