Exposant

Magneet Massage Energetix Magneetsieraden en Wellnessaccesoires (stand 155)

Kortingscode entreekaart

magneet

De Specialisatie in MagneetMassage en opleider was verhindert. Hieronder toch haar verhaal.  

Jouw cliënt nog beter helpen …
Ben jij behandelaar, masseur, schoonheidsspecialist of therapeut, dan wil jij het beste voor je cliënt. Je volgt misschien diverse opleidingen/workshops. En elke keer loop je ergens tegenaan waar niemand jou nog mee kon helpen. Daarom wil jij de magneetmassage toevoegen aan je pakket.

Naast dat magneetmassage heel veel voordelen heeft in de behandeling; versterkt je huidige behandeling, kan over de kleding heen gegeven worden, overal toe te passen is jouw gezondheid het belangrijkst! Als vakspecialist is je lichaam je gereedschap, daarom is het zo belangrijk om gezond te blijven.

Ons lichaam is ons instrument, wat als het even niet meer wil? Als zelfstandige hebben we meestal geen verzekeringen voor ziekte of arbeidsongeschiktheid, dus lopen we vaker door. Uiteindelijk leidt het toch tot minder afspraken en dus minder inkomen. Wat dan?
Pijnlijke handen, Minder plezier in masseren, Minder afspraken, Minder inkomen, Opleiding voor niets gedaan, Anderen niet meer kunnen helpen…
Hoe kun je nog wel blijven masseren? Hot-stones, maar wat een gedoe met water opwarmen, stenen ontsmetten en opladen in de maan, bovendien hete stenen vasthouden kan niet iedereen. Daarom is de Magneetmassage ontwikkelt, laat de magneten voor je werken. Investeer in jezelf en volg een workshop magneet massage. lees meer over de mogelijkheden

Er is ook een specialisatie als je al met de magneten masseert?  zie hier ons filmpje

Ik ben Sandra en sta nu op haar stand met Energetix.

Energetix Magneetsieraden en Wellnessaccesoires

Armband, ketting, ring of oorbel – u vindt in deze shop een ruime keuze voor mannen, vrouwen, tieners en kids. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben met ENERGETIX de beste ervaringen opgedaan en kopen de sieraden steeds weer via internationale zakenpartners, via catalogus of webshop.

Magneetsieraden van de hoogste kwaliteit designed by ENERGETIX

De redenen voor het voortdurende succes van ENERGETIX zijn het exclusieve design, de gewaarborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommigen hebben heel veel power door een bijzonder sterke magneet, zoals bijvoorbeeld het hart, bekend onder de naam MagnetHeart of magneethart.

ENERGETIX staat voor magneetsieraden en wellness

Naast een breed assortiment van magnetische armbanden, magnetische oorbellen en magnetische kettingen voor mannen, vrouwen en kinderen biedt ENERGETIX in zijn shop een nog groter aanbod aan wellness producten op magnetische basis. Magnetische bandages, magnetische inlegzooltjes, waterstaafjes en roestvrij stalen elementen die de magnetische kracht direct op het water overbrengen, alsook massage tools, welke ideale accessoires zijn voor mensen die altijd de kracht van magneten in hun nabijheid willen hebben. Een uitgebreid aanbod dat de aspecten design en wellness in perfecte harmonie combineert. Zeker vindt ook u de juiste sieraden in deze shop