Exposant

LYMFETHERAPIE / LYMFEDRAINAGE (stand 174)

Kortingscode entreekaart

groen

MANUELE LYMFEDRAINAGE:  BASIS VOOR GEZONDHEID EN VITALITEIT !

De afgelopen jaren is in de massagewereld het inzicht gegroeid dat het lymfestelsel een cruciale rol speelt bij veel klachten en aandoeningen. Probleem hierbij is dat veel masseurs en therapeuten in hun opleiding(en) weinig kennis hebben kunnen opdoen over dit ingenieuze systeem én de behandelmogelijkheden ervan. Het lymfestelsel is de basis voor een goede gezondheid  en MANUELE LYMFEDRAINAGE is de beste massagemethode  om dit systeem te ondersteunen in zijn werking. Dr. Emil Vodder ontwikkelde 90 jaar geleden een scala aan speciale massagetechnieken die volledig aansluiten bij de bouw en werking van het lymfestelsel. De technieken van de MANUELE LYMFEDRAINAGE zijn subtiel en ritmisch van aard en qua opbouw en uitvoering totaal verschillend van andere massagemethoden.

Een behandeling MLD heeft grote effecten op de afvoer van vocht en afvalstoffen, op activering van onze afweercellen, op pijndemping en op balans in het vegetatieve zenuwstelsel. Het vaak verstoorde evenwicht tussen ortho- en parasympaticus kan door MLD worden hersteld en leidt tot diepe ontspanning. MLD biedt daarmee een sterkwerkend alternatief bij herstel van oververmoeidheid of burn-out.

MLD kan met succes worden ingezet bij o.a. rusteloze benen, stress- en stressgerelateerde klachten, oedeem bij (sport) blessures, allergie, sinusitis ,artrose en reuma, tijdens zwangerschap, overbelaste spieren, ADHD, slaapproblemen , hoofdpijn , detox , darmklachten en huidproblemen zoals eczeem. Ook vóór en na operaties wordt MLD ingezet om het herstel te bespoedigen.

 

Uitgebreide informatie is ook te vinden op www.desireegroen.nl