Exposant

Lichtfontein (stand 175)

Kortingscode entreekaart 

licht

Lichtfontein Opleidingen

Lichtfontein Opleidingen brengen je bij je eigen essentie, kracht en levensvreugde en helpen je om deze vaardigheden beroepsmatig door te kunnen geven. De trainingen zijn afgestemd op de bewust levende mens die zich persoonlijk wil ontwikkelen en/of beroepsmatig hierin werkzaam wil zijn.

De opleiding bestaat uit los te volgen modules, die opleiden tot Energetisch Therapeut, Chakra Masseur, Tarot en Orakelkaartlezer en Edelsteentherapeut.

Tevens zijn er vervolgopleidingen en aanvullende modules voor o.a. yogadocenten, masseurs en anders therapeutisch werkenden, die geïnteresseerd zijn in de chakraleer en/of de diverse ondersteunende modules.

Inleidende trainingen en workshops:

  • Intuïtieve Ontwikkeling
  • Chakra Basisweekend

Basisopleiding
De zomerweek, of jaartraining Chakra Psychologie

Vervolgmodul

  • Healing en Reading zomerweek of jaartraining
  • Chakra Massage
  • Chakra Yoga voor yogadocenten of als therapeutische ondersteuningsvorm
  • Tarot en orakelkaartleggen tijdens consulten
  •  Edelsteentherapie
  • Oorkaarstherapie
  • Feng Shui en Space Clearing

Chakra’s als uitgangspunt
Chakra’s zijn de energetische poorten van bewustzijn, waardoor onze geest zich kan manifesteren. De chakraleer geeft een krachtige verbinding met alle levenssferen: fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel en vormt hiermee een totale leer over de energie van de mens. Deze eeuwenoude Indiase leer omvat alle levensgebieden van de mens en heeft zich tevens bewezen als een bruikbare structuur voor persoonlijke inzichten en bewustwording.

Huidige inzichten van de psychologie en energieleer, universele wetten en ontdekkingen in de kwantum fysica ontmoeten elkaar in de opleiding. Begrip en kennis van de chakraleer helpen om verbindingen te leggen, overeenkomsten te zien en inzichten te verkrijgen die het leven zinvoller en toegankelijker maken.

Lichtfontein Opleidingen zijn ontwikkeld en worden gegeven door Anita Geugien.

Masterclasses
Anodea Judith, auteur van o.a. “Handboek Chakra Psychologie” en het “Chakra Werkboek”, geeft regelmatig Masterclasses bij Lichtfontein. Lichtfontein Opleidingen is verbonden met Anodea Judith en haar instituut Sacred Centers in de Verenigde Staten.

Lichtfontein Opleidingen is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Voor meer inlichtingen en/of studiegids https://www.lichtfontein.nl/opleidingen Lees meer