Exposant

Jiva Spirituele Webwinkel (stand 201)

Kortingscode beursentree

jiva

Beursaanbieding

10% beurskorting op alle JIVA ORGANIC OILS

Spirituele Webwinkel van een prachtige vrouw

Ze besloot te gaan doen wat ze écht leuk vond en waar haar hart ligt. Zo begon ze met het behalen van haar REIKI 1, volgde een mindfulness cursus en deed diverse workshops. Toen is ook Jivaspirtual.nl geboren. Haar webshop in prachtige biologische producten, gericht op de spirituele wereld. In haar vrije tijd mediteert ze regelmatig en doet ze fanatiek aan yoga. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de kracht en werking van etherische oliën dat resulteerde in haar eigen etherische oliën lijn: Jiva Organic Oils!

Jiva etherische olie is 100 % biologisch.
Te gebruiken in een aroma diffuser, olie verbrander, voor massage, als rustgever, zelfbehandeling voor allerlei kwaaltjes of om eventueel je eigen schoonheidsproduct te maken.
Biologisch betekent niet alleen dat er dan geen landbouwchemicaliën zijn gebruikt bij de teelt van de planten (en dus beter voor de gezondheid van de bodem en het milieu), maar ook omdat het meestal betekent dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de teelt, vaak kleine boeren en/of duurzame gemeenschapsprojecten in armere landen een eerlijkere deal krijgen.

Biologische certificering zegt iets over de herkomst en is daardoor ook meer traceerbaar in vergelijking met de gewone biologische etherische olie op de open markt. De prijs van biologische oliën, kan soms erg verschillen. Dit heeft te maken met het feit dat voor bijvoorbeeld de geur Sandelhout, de boom minstens 30 jaar oud moet zijn voordat hij gebruikt kan worden om olie te winnen uit de houtsnippers. De prijs kan een struikelblok en dilemma zijn waar we allemaal mee te maken hebben bij het willen maken van ‘groene’ / verantwoorde keuzes.

Verder heeft ze yoga artikelen, spijkermatten, oogkussens, meditatiekussens, kaarten, zadenzakjes, yogatowels, wierook, kaarsen en meer, zie haar site.