Exposant

Invitalis Benelux (stand 73)

Kortingscode entreekaart

invi

Beursaanbieding

De reguliere prijs is €229,- tijdens de beurs wordt deze aangeboden voor €169,-.
U heeft 60 maanden garantie en ontvangt daarbij een luxe reistas, en de KuschelMaxx.

Invitalis staat op de beurs met de Infrarode Massagegordel – Vitaly Med Flexi.

Dit massagekussen kan uw gehele lichaam vitaliseren, het bouwt stress af, bevorderd bloedcirculatie en nog veel meer. Bent u die vervelende kleine klachtjes ook liever kwijt? Investeer dan in uw lichaam. De infrarood stimuleert ook uw hand- en voetreflexzones.

 

Invitalis Benelux is sinds december 2014 officieel importeur voor de Benelux

De Duitse moedermaatschappij en fabrikant deed hiervoor al een paar beurzen in Nederland echter ontbrak het aan tijd om het door te zetten. Nu, sinds de opening veroveren we de harten van de consumenten en de vakmensen met dit product.

Het reiskussen, KuschelMaxx Kussens hebben een speciale vulling die altijd perfect aansluit aan het lichaamsdeel waar het tegen zit. De tegendruk van het kussen zorgt dat het lichaam daar ontspant. Bijvoorbeeld uw nek ontspant zich en daardoor kan uw hoofdpijn zakken doordat de nekspieren zich ontspannen.

Kom langs om deze massage te ervaren!
Veel masseurs gebruiken dit product al om hun cliënten voor te behandelen of verkopen vanuit de praktijk dit product aan hun cliënten voor de tussenliggende periode.

Ook verkopen zij de PlasterMaxx Pleisters
Deze pleisters werken zonder lijm. Fantastisch voor mensen die een gevoelige huid hebben, allergisch zijn voor pleisters of waarvan de handen niet stil zitten en ook nat worden. Deze pleisters kunnen tegen water en doen geen pijn om eraf te houden bijzonder goed voor senioren en kinderen.

lees meer