Exposant

Instituut voor Empathie (stand 68)

Kortingscode entreekaart

empa

Beursaanbieding

Voor elke inschrijver ligt er een kadootje klaar.

Ontwikkelen en Professionaliseren
Gehoor geven aan je innerlijke behoeften en verlangens
Als professional | coach | counsellor | therapeut en ook al leidinggevende, manager, HRM professional, weet je hoe belangrijk het is jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Je wilt gehoor geven aan je behoefte om mogelijkheden optimaal te benutten en het beste uit jezelf te halen.

Door inzicht in jezelf en het verdiepen van je professionele kennis krijg je steeds meer het gevoel feilloos te kunnen vertrouwen op je intuïtie en ook werkelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Het steeds verder verruimen van je bewustzijn alsmede het voortdurend bijscholen in je vakgebied, zijn belangrijke aspecten voor effectieve en succesvolle begeleiding en management.. Je wilt je zelf en anderen immers het allerbeste bieden.

Een leerzame mix van theorie en praktijk
Deskundigheid bevorderen, kennis vergroten, trainen van de nieuwe werkvorm en ruimte voor inbreng van eigen leeronderwerpen, reflecteren op eigen handelen en veel voorbeelden uit de praktijk maken ons aanbod uniek in het verbreden en verdiepen van je kennis en vaardigheden en bewustwording van jou als professional.

Het Instituut voor Empathie biedt opleidingen, workshops, bij- en nascholingen op HBO niveau aan Professionals, Coaches, Counsellors, Therapeuten, Hulpverleners & Begeleiders zoals leidinggevenden, managers, HRM en aan iedereen die als deskundig Professional | Coach | Counsellor | Therapeut | wil worden opgeleid.

MISSIE
Het bevorderen van bewustwording & persoonlijke groei voor Professionals. Door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon en als professional. Daardoor til je jouw behandelwijze naar een hoger niveau, waardoor jij groeit, je praktijk groeit, je je onderscheidt en meer cliënten kunt begeleiden. Je wilt immers de allerbeste begeleiding bieden aan je cliënt.

VISIE
Professioneel begeleiden gaat om veel meer dan het toepassen van technieken en interventies, het gaat ook altijd om het interpersoonlijk proces: de relatie tussen professional en cliënt.
Het is een gegeven dat je je cliënt niet verder kunt brengen dan waar jij zelf bent in je ontwikkeling. Succesvolle en effectieve begeleiding kan pas plaatsvinden wanneer je je blijft ontwikkelen. En wanneer jij blijft groeien, groeien jouw cliënten met je mee.

MINDSIGHT
In alle opleidingen en workshops staan vier aspecten van bewustwording & persoonlijke groei centraal, gebaseerd op mindsight:

INZICHT (in jezelf)
EMPATHIE (invoelen in de ander)
INTEGRATIE en
VERBINDING

Hierdoor ontstaat heling in alle dimensies van bewustzijn: fysiek, sociaal, mentaal, psychisch, emotioneel en spiritueel. Meer lezen