Exposant

Healy Health (stand 54)

Kortingscode entreekaart

healy

Healy in de massagepraktijk

Microstromen kunnen worden ingezet voor verschillende klachten, waaronder verscheidene pijnklachten. Gecombineerd met massage lijkt behandeling met microstromen een effectieve manier om chronische lage rugpijn te bestrijden, en ook bij patiënten met ruggengraat letsel kunnen microstromen worden ingezet voor pijnbestrijding. De Healy heeft verschillende programma’s en frequenties, waardoor de Healy per cliënt anders ingezet kan worden.

De Healy frequentie therapie is de opvolger van Timewaver en voor breed publiek toegankelijk gemaakt.
Ieder orgaan in het lichaam heeft een frequentie en bij ziekte of afwijking in het lichaam is de frequentie uit balans en kan de juiste frequentie weer worden toegevoegd.

De Healy frequentie therapie is voor een heel breed scala in te zetten. Het is dan ook een medisch gecertificeerd apparaatje wat te gebruiken is voor skeletpijn, chronische pijn, migraine, angsten en depressie’s en de daarbij behorende slaapproblemen en daar ook voor erkend is door de reguliere gezondheidszorg. Daarbij kan het ook nog ingezet worden voor tal van andere zaken. En wordt het daar ook nog voor onderzocht.

Er zijn verschillende versie’s te verkrijgen met 10 tot 140 verschillende individuele programma’s wat als therapie kan worden ingezet, thuis of tijdens een massage.