Exposant

Happynings Soundhealing (stand 105)

Beursentree kortingscode

happy

Beursaanbieding

Beursactie Behandelingen

Energetic SoundTouch
15 minuten voor € 10,-

Klankschaalmassage
15 minuten voor € 10,-

Fonoforese
15 minuten voor € 10,-

Gong + Klankbad
gratis

Happynings Soundhealing

Happynings Soundhealing is opgericht op 16 mei 2008 en is een erkend opleidingsinstituut op het gebied van klank, trilling, bewustwording en ontwikkeling.

De opleidingen en cursussen zijn geaccrediteerd en worden aangeboden met een hoge kwaliteit en service.

In deze tijd wordt de harmonie van de mens met zichzelf en zijn omgeving voortdurend in alle levenslagen bedreigd door dagelijkse stress. Steeds vaker gebruikt men klankontspanning om alledaagse stress, opgehoopte zorgen, onzekerheden en blokkades efficiënt te kunnen oplossen. Dit loslaten is een goede basis voor het opnieuw beleven en de sterking van de zelfhelende krachten.

De opleidingen die Happynings Soundhealing aanbied zijn door middel van jarenlang onderzoek en praktijkervaring aangepast aan de behoeften van de mensen in westerse culturen. Het basisprincipe gaat, zoals bij elke geluidstherapie, uit van het begrip ‘resonantie’. De mogelijkheden reiken van zachte, maar hoog werkzame ontspanning tot aan het doelgerichte gebruik tijdens heling- en therapeutische processen.

De verschillende methoden zijn zowel bij kinderen als volwassenen voor ontspanning en steun in te zetten. Maar niet in de laatste plaats voor diegenen, die simpelweg eens iets goeds voor zichzelf willen doen, ontspannen, energie tanken, en zichzelf weer eens positief willen ervaren.

Als uitgangspunt is het principe dat de mens een eenheid vormt op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Gebruik makend van dit uitgangspunt trachten wij een zo volledig mogelijke cursus, behandeling of begeleiding voor iedere cliënt/cursist samen te stellen.

Daarnaast word er ondersteuning geboden bij ontwikkelingsprocessen, het aanzetten tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.

Tijdens de cursussen van Happynings Soundhealing richten wij ons op het stimuleren van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zodat de cursist meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie krijgt.

Wil je weten wat klank, trilling en de instrumenten die je daarin tot beweging zetten voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op happynings.nl.

Zaphir zie afb. 1
per stuk van € 44,95 voor € 39,-
per set van 4 van € 179,80 voor € 149,-

Koshi zie afb. 2
per stuk van €42,- voor € 37,50
per set van 4 van € 168,- voor € 140,-