Happy Kids Massage (marketplein)

Voor iedereen die kindermassage wil toepassen in zijn/haar werk.

Zoals in de klas/groep, praktijk of pedagogisch instelling. Bijvoorbeeld leerkrachten, medewerkers van een BSO, gastouders, kindercoaches en kinderyogadocenten. Uiteraard wordt de training aan de betreffende doelgroep aangepast. Maar volgen er steeds vaker mensen uit de zorg de training om toe te passen bij mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De Happy Kids Massage methode is breed inzetbaar.

Ook voor als je al werkzaam bent als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Je wilt meer met de Happy Kids Massage methode gaan doen dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen dan kun je volwassen inspireren hoe ze de methode kunnen gaan toepassen.
Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met kinderen? Ben je creatief, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven?
Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit ruim 30 trainers bestaat die in Nederland, België en zelfs op Bonaire actief zijn?