Exposant

Forever Living Aloe Vera (stand 183)

Kortingscode entreekaart

aloe

Look better, Feel Better. Een gezonder leven voor iedereen.

De bijzondere eigenschappen van aloë vera willen wij onder de aandacht brengen, zodat je je niet alleen beter zult voelen maar er ook beter uit kan zien. Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid.

Forever Living, Natuurproducten op basis van Aloe Vera; beauty en Health

Opgericht in 1978 in Scottsdale, Arizona. Forever Living Products is wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van Aloë Vera Producten.

Al meer dan 35 jaar zijn we druk bezig met het zoeken naar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid en willen deze met iedereen wereldwijd delen. Met een streven naar kwaliteit en puurheid, zijn we gepassioneerd om iedereen wereldwijd te helpen om er beter uit te zien en om zich beter te voelen.

Een toewijding aan kwaliteit

Forever belooft om de best beschikbare producten op de markt te brengen. Wij houden ons aan de hoogst beschikbare normen en als we ze niet kunnen vinden, definiëren wij ze zelf.

Er zijn industrienormen, overheidsnormen en tot slot zijn er de Forever normen – de hoogst beschikbare normen.

Wij bezitten onze eigen plantages, fabrieken en distributie. Gedurende het gehele teelproces tot en met de distributie van het eindproduct wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden door Forever’s regelmatige kwaliteitscontroles. Alleen zo kan de zuiverheid van onze gel, die de basis vormt voor onze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd.

Van Plant naar Product Lees meer