Exposanten

www.soonerevents.nl/exposanten

Massage & Complementairvakbeurs: 11 en 12 maart in Expo Hoevelaken
Voor als u de zorgprofessional in de holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde wat te bieden heeft.

1x Per jaar, hét enige live marketing- en communicatie instrument om in contact te komen met uw doelgroep. ca. 3000 masseurs en therapeuten.
Eén ontmoetingspunt met een energieke mix van stands, informatieve -en bijscholingsworkshops, demonstraties en lezingen.
Door haar interactieve karakter biedt het u de mogelijkheid nieuwe doelgroepen, vakbezoekers en bestaande klanten aan te spreken en te inspireren.

Bezoekers vinden alles binnen hun werkgebied op één plek om zich zo breder te oriënteren zonder veel extra inspanningen.
Met als doel de gemeenschappelijke draad tussen holistische geneeskunde-systemen te zien, ervaren, verkennen en te begrijpen, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

Concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen vinden plaats en u geeft de bezoeker kennis, dat hun kunde verbreed en hen daardoor meer competitief voordeel geeft?
Heeft u dat product waarmee de bezoeker zich kan onderscheiden van zijn collega’s?

Gelooft u er ook in dat de therapeut van de toekomst de mens zal interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geeft over oorzaak en preventie.
Door met uw expertise hen net iets anders te leren denken, krijgen zij inzicht en komen uiteindelijk verder….

Bent u die standhouder die ze niet kunnen missen ?

(in de button hieronder vindt u ook en plattegrond met standprijzen)