Exposant

Edelsteenwinkel De Verrijking (stand 162)

Kortingscode entreekaart

steen

Aanbieding: De Verrijking is gespecialiseerd in intuitief afgestemd edelsteenadvies

De webshop is ontstaan uit een passie voor edelstenen.

Een passie voor hun helende werking, de magie die zij in zich hebben, is als een spiegel voor je ziel.

De kracht van deze webshop is de grote diversiteit aan edelstenen – in de fysieke winkel hebben we meer dan 200 soorten.
Elke steen die gekocht wordt, ondergaat een selectie procedure waardoor de producten: uniek, zuiver, krachtig en energierijk rijk zijn.

Wij stemmen ons ons hele leven al af op de energie van anderen. Met veel plezier begeleiden wij jou in de winkel naar een passende edelsteen, of edelstenenset die jou op dit moment kan helpen bij jouw ontwikkeling of groeiproces.

Naast de zuivere helende Edelstenen in diverse vormen en maten, verkopen wij aanverwante artikelen zoals klankschalen, salie, palo santo, wierook, inzichtkaarten.

Expertise

Wij delen graag onze expertise met je in workshops. Leonieke is tevens werkzaam als Transformatie Coach en werkt zowel 1-op-1  als in groepsgewijs met haar klanten. De doelstelling is persoonlijke groei, bewustzijn en ontwikkeling. Om je ware zelf te herontdekken zodat een leuker en lichter leven op je pad komt. Voor meer informatie over coach mogelijkheden verwijzen we je graag naar de site.