Exposant

De Haarse Eik- Unkers.nl (tafel)

Entreekaart kortingscode

unkers

Beursaanbieding

Met deze travel kit heb je altijd en overal jouw Unker’s producten bij de hand!
Alleen tijdens de beurs verkrijgbaar voor  € 34,95 .  (normale prijs € 39,95 , verkoop losse producten € 48,45)

“Unker’s, what nature can do for you…”

Unker’s Therapeutic products. Nieuw in Europa. Therapeutische balsem en spray. Vegan en met 100% natuurlijke ingrediënten. Voor het geven van massages, voetreflexbehandelingen en gebruik na cupping therapie.

Het ontstaan van unker’s

De oorspronkelijke formule van Unker’s gaat terug tot begin 1900, vanaf die tijd is de samenstelling verbeterd wat resulteerde in het huidige product.
Tot 1982 werd Unker’s alleen binnen de Amish gemeenschap gebruikt, hierna werd gestart met verkoop van deur tot deur en inmiddels worden de producten al jaren binnen de U.S.A en Canada verkocht.

Wat Unker’s uniek maakt, is dat alle producten met de hand samengesteld worden en er uitsluitend biologische etherische oliën ingekocht worden bij Amerikaanse leveranciers.
Van het mengen van het recept, tot het vullen van de potten, rollers en spray’s en uiteindelijke het verpakken er van, het wordt allemaal verzorgd door een team van toegewijde dames in Upton, Wyoming.
Wanneer je Unker’s gebruikt support je een klein familiebedrijf en heb je een stukje Amerikaanse geschiedenis in handen.

Unker’s producten

Unker’s zalf  is mild en vet. Deze dient zo snel mogelijk aangebracht te worden op brandwondjes, zwellingen door vallen of stoten, huidirritatie als bij brandnetels en insectenbeten. Directe verlichting is merkbaar. Ook is de zalf heerlijk bij verkoudheid, droge huid, uitslag, eczeem, hoest, spier- en gewrichtspijn, keelpijn en hoofdpijn.
Unker’s spray is de geconcentreerde krachtpatser, gebruik deze zowel voor – als na het sporten bij spier – en gewrichtspijn, om de eigen rug mee in te sprayen, bij knieblessures, tenniselleboog. Is ook inzetbaar bij huidirritatie en verkoudheid.
Unker’s roll on is net zo geconcentreerd als de spray, ideaal voor het behandelen van kleine oppervlakken bij hoofdpijn, verstopte neus en sinussen en bij insectenbeten. Lees hier meer

https://www.youtube.com/watch?v=NL58IfASEiE