Exposant

Dansage (stand 185)

Kortingscode entreekaart

dans

Beursaanbieding

Meld je aan bij onze stand 185 voor een

  1. €10% beurskorting op de 10-daagse Massage Training die zaterdag 31 oktober start.
  2. €10,- beurskorting op de Dansage Practitioner 1 cursus op zondag 5 april of zaterdag 20 juni.
  3. €10,- beurskorting op de Forearm stoelmassage cursus module 1 op zaterdag 17 oktober.

Massage in sync with music

Dansage verbindt massage, muziek en beweging in een bijzondere massage stijl. Tijdens de Dansage massage wordt het ritme, de intensiteit en dynamiek van de muziek vertaald naar dynamische massagebewegingen.

Cursussen

Dansage biedt massage cursussen aan waarin onderarm technieken centraal staan. Zoals tijdens de 5-daagse Dansage cursusmodules, de Forearm stoelmassage cursussen of Zwangerschapsmassage cursussen. Alle cursussen zijn een verdieping of extra aanvulling voor jou als masseur of therapeut. Leer nieuwe massage technieken en flow ter aanvulling op jouw huidige massage aanbod! We werken maximaal met tien cursisten, zodat we iedereen ruim voldoende aandacht en begeleiding kunnen geven. Bekijk op onze website ons totale cursusaanbod.

10-daagse Massage Training

De 10-daagse massage training is voor iedereen die wil leren masseren. In de training verwelkomen we ook mensen die wel wat geproefd hebben van massage maar graag nog een stevigere basis willen leggen wat betreft theorie en/of praktijk. Je leert volledige en volwaardige massages te geven om mensen weer met zichzelf in contact te laten komen en op te laden. Nadat je de basis van massage eigen hebt gemaakt zal je uiteindelijk je eigen stijl ontwikkelen. Je leert daarnaast de basis van anatomie voor een gedegen kennis van het menselijk lichaam. Je krijgt les in een groep met maximaal 10 deelnemers. Lees hier meer over de 10-daagse massage training.

Wij verwelkomen je graag bij Dansage!