Exposant

Chi Natural Life (stand 119)

Entreekaart kortingscode

chi

Geannuleerd vanwege het Corona

Aromatherapy – Healthsupplements – Natural cosmetics

Chi International ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheids- en verzorgingsproducten met een gegarandeerde, bij voorkeur biologische, kwaliteit. Deze gezondheids- en verzorgende producten bieden een gezond en natuurlijk alternatief voor traditionele producten. Onze slogan is niet voor niets: your natural lifestyle. Chi Natural Life wil het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier vergroten en doet dit onder andere door educatie en opleiding.

Chi International is al sinds 1979 specialist op het gebied van aromatherapie en heeft dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan essentiële oliën, hydrolaten, maceraten, vette plantoliën en leemproducten. Daarnaast voert Chi ook de volgende merken: Eerst Hulp / Tea tree, Aromassage, Davos, Lavinchi, Chimalaya badzouten, Schindele’s Mineralen, Chi bio spirulina en Vertargil leem producten. lees meer

Bij Chi Natural Life willen we het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid vergroten. Wij zijn trots dat we de verbinding mogen zijn tussen de levenskracht van de natuur en jouw gezondheid!