Exposant

Opleiding Candidacoach (Marketplein)

Kortingscode entreekaart 

candida

Een Candidabelasting kan heel hardnekkig zijn als je probeert de symptomen te bestrijden. Veel mensen horen dat de reguliere geneeskunde geen antwoord heeft en dat zij moeten leren leven met hun klachten. In een 3-maanden programma begeleiden we mensen naar een suikervrije en Candidaproof leefstijl, waarin voor de Candidaschimmel geen plaats meer is.

Met voeding als medicijn en in samenwerking met therapeuten leren we de Candidaat hoe de Candida stap voor stap terugkeert naar de oorspronkelijke gistvorm en klachten blijvend verdwijnen. Met een individueel behandelplan lukt dat soms al binnen 6 weken.

Zie jij Candidapatiënten in je praktijk en spreekt samenwerking of een rol als Candidacoach jou wel aan om je cliënten sneller, duurzaam en praktisch van de klachten af te helpen? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Op www.candidacoach.nl vind je alle informatie over de verschillende programma mogelijkheden. Ik beloof je: pak je mijn helpende hand, dan gaan er mooie dingen gebeuren!