Exposant

BodyTalk (stand 52)

Entreekaart kortingscode

talk

HOE WERKT BODYTALK?

 

Ieder mens bezit het aangeboren vermogen zijn lichaam op alle niveaus zelf te helen.

BodyTalk respecteert en stimuleert dit vermogen. Door het gebruik van spiertesten en het toepassen van een uitgebreid vragenprotocol komt de therapeut te weten welke lichaamsdelen met elkaar verbonden moeten worden om de onderlinge verstoorde communicatie te herstellen. Door zachtjes te tikken op het hoofd en het hart worden deze verbindingen in het lichaam verankerd. Deze oude Hatha-Yogatechniek bewerkstelligt een verhoogde hersenfunctie in relatie tot het specifieke lichaamsdeel, wat een positief effect heeft op het functioneren van het lichaam in het algemeen.

Een paar jaar gelegen adviseerden me twee tandartsen een wortelkanaalbehandeling te ondergaan. Een bevriende arts raadde me een BodyTalk sessie aan. De volgende dag was mijn kiespijn verdwenen; röntgenfoto’s bevestigden dat de ontsteking weg was en een wortelkanaal-behandeling was niet meer nodig. Die kies heb ik nog steeds ….

… en sindsdien heb ik me in het BodyTalk systeem verdiept, de officiële opleiding gevolgd en mijn examen bij de IBA (International BodyTalk Association) afgelegd. Ik praktiseer nu als door de IBA erkend Certified BodyTalk Parctitioner (CBP) in Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie  voor BodyTalk Access Trainingen. Een reeks van zes
eenvoudige technieken, die je bij jezelf en anderen kunt doen om vitaliteit, balans
en gezondheid te versterken.

Voor meer informatie zie ook www.bodytalknederland.nl