Exposant

BioBite Krachtkoek (Marketplein)

Kortingscode entreekaart

biobite

Beursaanbieding

Biobite Krachtkoek: 4 halen 3 betalen van de 50 grams repen! maak kans op een box twv 25 euro bij invullen nieuwsbrief.

Lekker, verrijkt het leven

Biobite LKKR is onze stoere krachtkoek. We brengen hem uit in de varianten Boekweit en Spelt. Waardevolle granen, aangevuld met haver en gierst, maken dat er echt wat te kauwen is. En voor de rest is LKKR natuurlijk lekker.

Biologische voeding met letterlijk een bite, dat is Biobite. Dat biologische aspect hoeven we niet uit te leggen. Anderen doen dat al heel goed. Maar over die bite, willen we graag wat kwijt.

We denken, dat het belangrijk is om op je eten te kauwen. Dit is de hoofdreden: goed kauwen geeft een verzadigingsgevoel. Daardoor blijf je langer weg bij tussendoortjes, die beter achterwege kunnen blijven. Biobite is dus niet alleen natuurlijke en weinig bewerkte ingrediënten binnenkrijgen. Het is ook overgeïndustrialiseerd fopvoedsel op afstand houden. De weerstand tegen verleiding verdient een zo groot mogelijke kans. Daarom hebben we Biobite vanaf het begin heel erg lekker gemaakt. Want lekker verrijkt het leven.

Kauwen! Laat je hersens weten dat er goed gegeten is. Biobite granen bevatten langzame koolhydraten, waardoor snackdrang uitblijft. Zeg tegen jezelf “kauw van jou” en ga genieten van Biobite.

Lees meer