Bezoekers

Massage- Complementairvakbeurs: 11 en 12 maart in Expo Hoevelaken
Voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde.

Op 11 en 12 maart vindt in Expo Hoevelaken de Massage- Complementairvakbeurs plaats.

De beurs is speciaal voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor achtergronden en de ontstaanswijze van de de klachten. Zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken met een divers programma vol inspiratie, lezingen, workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen.

Dankzij de kennis die je opdoet tijdens de beurs verbreed je je kunde, wat je meer competitief voordeel geeft. Ook onderscheid je je, omdat je meer te bieden hebt. Ontdek het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

De Massage- Complementairvakbeurs richt zich niet alleen op jouw klanten, maar ook op jou. Want als je denkt alles te weten, dan val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt.
Leren beïnvloedt het welzijn op veel positieve manieren en dat straal je uit aan de mensen die bij je komen. Verbreed dus je horizon met een van de vele workshops of lezingen. Wij geloven erin dat de therapeut van de toekomst de mens zal interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geeft over oorzaak en preventie. Door net iets anders te leren denken, krijg je inzicht en kom je uiteindelijk verder.

Kom jij naar deze interactieve beurs?