Bezoekers

Massage- Complementairvakbeurs: 11 en 12 maart in Expo Hoevelaken
Voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde.

  • Op vrijdag en zaterdag therapeutische muziek met Indiaanse fluit en de Harp! Ook in te zetten tijdens jouw werk.
  • Dr. Richard Danel, internationaal bekend medisch expert op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van verschillende takken van medische dienstverlening; Ik wist het ook niet, nooit gehad tijdens mijn studie geneeskunde. Dat een tekort aan magnesium zulke ernstige gevolgen kan hebben. Magnesium is van levensbelang voor ons lichaam. Wie er een tekort aan heeft, loopt een verhoogd risico op verschillende aandoeningen. Geeft een lezing op Zaterdag.
  • Dr. Nick van Ruiten richt zich op gezondheid en wat er nodig is om gezond te worden en te blijven. Om goede gezondheid te bereiken is allereerst inzicht vereist in onze huidige reguliere gezondheidszorg en haar resultaten op basis van het onderdrukken van symptomen. Het doel is duidelijk te maken dat we naar een nieuwe gezondheidscultuur zouden moeten, die gebaseerd is op het vaststellen en aanpakken van de oorzaak van een ziekte of een suboptimale gezondheid. Deze presentatie is mede gebaseerd op de boeken van dr. Gábor Lenkei.

Op 11 en 12 maart vindt in Expo Hoevelaken de Massage- Complementairvakbeurs plaats.

De beurs is speciaal voor iedere zorgprofessional die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor achtergronden en de ontstaanswijze van de de klachten. Zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken met een divers programma vol inspiratie, lezingen, workshops, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen.

Koop hier je ticket 

Dankzij de kennis die je opdoet tijdens de beurs verbreed je je kunde, wat je meer competitief voordeel geeft. Ook onderscheid je je, omdat je meer te bieden hebt. Ontdek het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

De Massage- Complementairvakbeurs richt zich niet alleen op jouw klanten, maar ook op jou. Want als je denkt alles te weten, dan val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt.
Leren beïnvloedt het welzijn op veel positieve manieren en dat straal je uit aan de mensen die bij je komen. Verbreed dus je horizon met een van de vele workshops of lezingen. Wij geloven erin dat de therapeut van de toekomst de mens zal interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geeft over oorzaak en preventie. Door net iets anders te leren denken, krijg je inzicht en kom je uiteindelijk verder.

Kom jij naar deze interactieve beurs?