Exposant

Bellabaci Cupping Massage (stand 139)

Beursaanbieding

Bij afname van 10 sets cups evt. gecombineerd met lotions, een verkoopproduct naar keuze gratis.

Kortingscode entreekaart

Bella

Met Bellabaci Cupping massage kunt u met de cups, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping Therapie, de ideale behandeling geven aan iedereen die last heeft van stramme en/of pijnlijke spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae.

Pijnbestrijding

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

Face

De Bellabaci Facial cups zorgen voor een optimale stimulatie van de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids weefsel) en zijn
ook een uitstekend middel voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

Massage

Bij de Bellabaci massage wordt gebruik gemaakt van de Bellabaci Body cups, met de hand geperste siliconen vacuüm cups, die d.m.v. zuigkracht de huid en bloedsomloop stimuleren.

Training

Nu kunt u uw klant een lange termijn oplossing bieden voor hardnekkige problemen. Met de sterke zuigkracht die de cups bieden, kan pijn aanzienlijk verminderd worden. Wij verzorgen trainingen om uw klant goed te kunnen adviseren en om de techniek in uw salon of praktijk toe te kunnen passen.

Cellulite

De Bellabaci Body cups zijn een welkome aanvulling op de behandeling tegen cellulite. De cups stimuleren de bloedsomloop, waardoor cellulite drastisch vermindert.

www.bellabaci.nl