Exposant

Academie Bo-Yi (stand 76)

Kortingscode entreekaart

boyi

Beursaanbieding

Tijdens de beurs laten we u graag ervaren wat Chinese Geneeskunde is. U kunt bij ons terecht voor een mini-consult “pols&tong diagnostiek”, of een korte Acupunctuur of Tuina behandeling.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief tijdens de beurs en maak kans op een kortingsbon van 50% korting op een bijscholing of cursus naar keuze.

OPLEIDINGEN VOOR TRADITIONELE CHINESE GENEESWIJZE

Academie Bo Yi biedt u beroepsopleidingen en bijscholingen aan uit de drie richtingen van de Chinese Geneeswijze; Acupunctuur, Tuina en Chinese kruiden.
Academie Bo Yi heeft een sterk praktijkgerichte focus en een heldere doelstelling: het opleiden tot therapeut.
Drie belangrijke principes uit de Chinese filosofie zijn leidend: Traditie, Yin en Yang en GongFa ofwel ‘grote vaardigheid’.
Dit wil zeggen dat de Academie werkt vanuit de Chinese klassieke teksten waarop de TCG is gebaseerd, theorie en praktijk altijd in samenhang aanbiedt en studenten veel laat oefenen onder kundige begeleiding.

Ook het aanbieden van gedegen vervolgopleidingen is een speerpunt van Bo Yi. Graag nodigen we u uit onze website te bezoeken voor de mogelijkheden.

 

Academie Bo Yi biedt beroepsopleidingen en bijscholingen aan uit drie van de richtingen van de Chinese geneeswijze (Acupunctuur, Tuina en Chinese kruiden), te weten:
• Opleiding Basis Chinese Geneeswijze
• Opleiding Acupunctuur
• Opleiding Tuina Massage
• Opleiding Tuina Therapie
• Opleiding Chinese Kruiden
• Opleiding Tuina Therapie voor Acupuncturisten
• Opleiding Tuina Therapie Advanced

Een actueel overzicht van al onze bij- en nascholingen vind u op onze site.
Ook zijn er cursussen beschikbaar voor degenen die nog geen vooropleiding hebben gevolgd in de Chinese Geneeswijze.