Exposant

4x Gold winnaar Tai-Shi-Ki chairmassage

CV docent:

-Directeur en oprichter van Pressure Point London Ltd
-Shiatsu-therapeut in Namikoshi & Seiki Shiatsu-methoden
-Uk & Wereldkampioen massage (4 gouden medailles)
-Docent van TAI-SHI-KI

Mario De Sousa is een Tai Chi-enthousiasteling en een zeer bekwame Shiatsu-beoefenaar in traditionele Japanse methoden zoals Namikoshi. Hij studeerde rechtstreeks bij de meester en oprichter van de Seiki Meridiaan Shiatsu, opgeleid in Azië, Europa en Israël. Mario is een multi-award winnaar van het International Massage Association Championship (IMA).
Shiatsu opende mijn hart en vormde mijn ziel en liet me een prachtig beeld zien van mijn innerlijke zelfkracht. Op deze reis leer ik hoe ik het voor de mijne en anderen kan gebruiken, daarom ben ik zo soepel dat het een voortdurende leerreis is.
Shiatsu benadert het lichaam, geest en ziel als één, waardoor ze in een staat van harmonie komen en elke persoon heeft een unieke prachtige wereld van harmonie die sterker wordt wanneer ze op elkaar zijn afgestemd.
In 2015 stichtte hij een eigen praktijk Pressure Point London samen met zakelijke partners.

From the moment the therapist connects within himself, in that space without judgment, he will find a world of complete unity and it is in this place where the meridians energetic path ways inhabit.”.
Mario DeSousa

Mario had helaas geen tijd de dagen na de beurs te blijven, maar zijn demo’s op het plein zijn zeer de moeite van het bekijken en ervaren waard!

 

 

 

Mario De Sousa geeft Tai-Shi-Ki Massage demo’s op het World Massage Plein

In onderstaande video krijg je al een goed beeld van zijn seated acupressure massage.

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________

Wat is houdt de Tai-Shi-Ki Massage in

– Tai Chi bezig zijn met je houding, bewegingsleer en geaardheid
– Behandeling van het bovenlichaam met Ulna
– 6 Tsubos (de genezingspoorten van The Meridians)
– Ho, Sha en Tan-den (gesynchroniseerde druk)
– Thaise reflexologie met bamboe-instrumenten (de 16 drukpunten)

De Tai-Shi-Ki is een energetische massagebehandeling die wordt uitgevoerd in een ergonomische massagestoel die gericht is op de behandeling van lichaam, geest en ziel als één.
Behandeling van het fysieke lichaam maar ook van de energetische weg, die Meridianen wordt genoemd.
Het is een massage met oorsprong in Japanse Shiatsu gecombineerd met Thaise technieken zoals het gebruik van een soepele bamboestok, gecombineerd met stroom van Tai Chi en het gebruik van de universele Seiki-energie om een ​​diepe verbinding met de ontvanger tot stand te brengen.

De Tai-Shi-Ki massage kan worden uitgevoerd van 30 tot 60 minuten, op het boven-, of onderlichaam of beide. Afhankelijk van de duur van de behandeling zal deze geweldige stoelmassage enkele dagen of weken resultaat geven.

Het is een speciale en zeer effectieve massage die Mario De Sousa ontwikkelde op basis van zijn kennis in de Oosterse massages en Shiatsu, Tai Chi en de jarenlange ervaring in het werken binnen de zakelijke industrie in Londen.

“Er is een ruimte waar de diepste genezing plaatsvindt, die alleen het hart kan vinden en voelen. Een hart getraind in de gevoeligheid van Ki, geeft de therapeut de helende werking van aanraking en het vertrouwen om te genezen”.

———-

What is the Tai-Shi-Ki massage?

Tai Chi grounded and stands posture
– Upper body treatment with Ulna
– 6 Tsubos (The Meridians healing gates)
– Ho, Sha and Tan-den (Synchronised pressure)
– Thai reflexology with bamboo tools (the 16 pressure points)

The Tai-Shi-Ki is a energetic massage treatment that is performed in a ergonomic chair massage that focus in treating the body, mind and soul as one.
Treating the physical body but also the energetic path ways that are call Meridians.
It is a massage with origins in Japanese Shiatsu combine with Thai techniques such the use of a smooth bamboo stick, combine with flow of Tai Chi and using the universal Seiki energy to establish a deep connection to the receiver.

The Tai-Shi-Ki massage it can be perform from 30 to 60 minutes, therefore can be treat the upper, lower body or both depending on the time requested but the longer the better to achieve results it is a massage that can deliver results that can last for weeks or longer within vast list of benefits that can be found in traditional Japanese Shiatsu.

It is a special and very effective massage that Mario De Sousa developed from his knowledge in oriental massages and Shiatsu, also the practice of Tai Chi and the experience gain of working for many years within the corporate industry in London.

For more information please contact:
00447842751178
info@pressurepoint.london
www.pressurepoint.london

“There is a space where the deepest healing take place, that only the heart can found and feel.
A trained heart to the sensitivity of Ki, transports to the therapist hands the quality of healing touch and pressure, then the healing space is recognise the trusted touch and open up to be healed”.