Exposant

3Care Cell Protection (stand 179)

Beursentree kortingscode

care

Opleiding-instituut gericht op het bevorderen van het zelfherstellend vermogen.
Dit doen we door de zorgverlener aan te moedigen om voeding & leefstijl primair onderdeel te maken van de behandeling.
Ons concept is nieuw op gebied van gezondheid.

EPIGENETICA

Ieder mens wil graag gezond zijn…, maar waarom is dan niet iedereen gezond? Om in het vakgebied te blijven; waarom heeft de ene persoon meer blessures en weefselschade dan de andere?

Dit heeft alles te maken met het zelfherstellend vermogen van ons als mens. Ooit beschikten we over een natuurlijk aanpassingsvermogen en dit werd automatisch gebruikt om te overleven. Over dit vermogen beschikt de mens nog steeds, echter doordat we niet meer leven in lijn met de natuur is dit mechanisme behoorlijk onder druk komen te staan.

Natuurlijke selectie

Vroeger aten en leefden we in lijn met de natuur en de seizoenen. Er was geen manipulatie van gewassen, landbouwgronden, diersoorten en voeding en we waren uitstekend in staat om ons tijdig aan te passen aan omgeving en situatie. Zo niet, dan overleefden we het meestal niet. Dit noemen we natuurlijke selectie. Tegenwoordig kunnen we al meer dan 120 jaar oud worden en met ondersteuning van medische interventies komen we steeds verder. Maar wat zegt dit over levenskwaliteit?

Chronische aandoeningen

Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking vanaf 20 jaar heeft te maken met een of meer chronische aandoeningen (GGZ, CBS en RIVM 2012) en als oplossing grijpen we massaal naar medicatie en symptoom-bestrijdende interventies. Welvaartsziekten kwamen 100 jaar geleden niet of nauwelijks voor. We kunnen ons niet meer voldoende zelfstandig aanpassen aan de huidige omgeving en situatie. Deze wetenschap (Ader, Felten en Cohen) wordt Epigenetica genoemd. De wetenschap van het menselijk genoom[1]. 3Care Cell Protection richt zich op voedingsgeneeskunde volgens de leer van Epigenetica.

Elke zorgverlener (geneesheer/vrouw) heeft zijn of haar eigen vakgebied en specialisatie met hetzelfde gezamenlijke doel: mensen helpen met hun gezondheid en welbevinden. Echter, zou het niet logischer zijn als wij als zorgverleners eerst het zelfherstellend vermogen van onze cliënten weer activeren, alvorens we onze specifieke interventie toepassen?

3Care
Hiervoor zijn drie stappen primair; het aanvullen van tekorten op celniveau, het reinigen en herstellen van darmen, ten derde het reinigen van vetcellen met de daarin opgeslagen afvalstoffen. Dit is waar 3Care Cell Protection zich op richt. Het concept is doelgericht, voor een beter basisherstel op korte termijn en met meetbare resultaten.

  1. Tekorten worden eenvoudig (één keer per dag) aangevuld met een uniek voedingssupplement op basis van alle essentiële micro- voedingsstoffen uit koolhydraten, eiwitten en vetzuren in goede balans.
  2. Darmherstel en -rust vindt plaats d.m.v. eenvoudig te bereiden glutenvrije broodrecepten. Geen broodmachines, geen gist en geen granen; “Iedereen die kan roeren kan ook bakken”.
  3. Reinigen op celniveau is, net als jaarlijks onderhoud voor de auto, nodig om gezond te blijven. Hiervoor hebben we een eenvoudige thuismethode die iedereen kan toepassen in elke leefsituatie. Een uitnodigende full colour werkmap met kant-en-klare voorbeelddagen en recepten wijzen de weg.

3Care specialisten
Professie, veiligheid en meetbare resultaten staan voorop. Daarom werkt 3Care met zorgprofessionals. Samenwerken met cliënten geeft inzicht, vertrouwen en duurzamer resultaat. 3Care specialisten werken met snel meetbare voedingswaarden en andere belangrijke, meetbare gegevens. Dit gebeurt via Bioresonantie op basis van kwantumanalyse. Geen dure apparatuur en zeer doeltreffend voor snel inzicht. Dit geeft (samen met de juiste intake) meer ‘therapietrouw’. Het 3Care basiszorgconcept en de suppletie is alleen te verkrijgen via 3Care specialisten en wordt niet aangeboden via internet, groothandel en detailhandel. Zo onderscheiden we ons, beschermen we elkaar en kunnen we gezamenlijk meer zorg bieden.

Voor meer informatie heten Coby Bouwkamp–ten Kate & Alda Dekker–ten Kate, auteurs en eigenaars van 3Care Cell Protection, je van harte welkom op de stand.

lees meer